3ks Kožené Špice Děrovací Nástroje 2/4/6 Zuby Pevné Slitiny DIY Děrovačky Diamond Šněrování, Sešívání Dláto Nastavit Kůže Řemeslo Kit

Hodnocení 

272.28 Kč

-24%

362.90 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: punch set, diamantový nástroj, cítil plíseň, vrták kolo, diamantové šperky nástroj, jewelri nástroj, kůže šití špice 10, kožené šněrování dláto, kožené řemesla pryskyřice, bosch jigsaw.

3ks Kožené Špice Děrovací Nástroje 2/4/6 Zuby Pevné Slitiny DIY Děrovačky Diamond Šněrování, Sešívání Dláto Nastavit Kůže Řemeslo Kit

Bullet Body: 1、Vylepšené a Modernizované Verze: Slitina oceli je kované integrálně, rozteč zubů je standardní, a ostří je dobře vyleštěné a ostré. 4mm běžně používané standardní specifikace.

2、Ergonomický Design: Leštěné a hladké rukojeti pro pohodlné uchopení. Ostré diamantové zuby pomáhají děrování snadno a rychle.

3、Počet Zubů: 2,4,6 zubů, vzdálenost mezi otvorem a středem otvoru je 4 mm.

4、Povrchová úprava: kolík vlastnosti galvanické a anti-rez, a to je více odolný.

5、Vynikající Blistr, Krabička Balení: výrobek je pohodlnější přenášení a uložení. Silver high-end kůže diy sada nářadí řady děrování pásu kulaté děrování nasekané h

Specifikace:

Název: Kožený Kolík Děrovací Nástroj

Materiál: pevná slitina oceli

Povrchová úprava: galvanické pokovování

Průměr otvoru: 1mm

Vzdálenost: Díry do středu díry vzdálenosti 4mm

Počet zubů: 2/4/6 zuby

Čas na trh: srpen 2019

Velikost balení: 180 * 115 * 26mm/7.09*4.53*1.02 v

Hmotnost: cca 130g / set

Balení Seznam:

1 Sada * Kůže Děrování Nástroj

Platební metody:

Můžete provést platbu prostřednictvím výše uvedených metod a pls usadit do 3 dnů, jakmile vaše objednávka je umístěna.

Vaše platba bude ověřena www.kscm-jicin.cz do 24 hodin, a zpracujeme vaši objednávku, jakmile je to hotové.

Pokud vaše objednávka je uzavřena z důvodu bezpečnostních důvodů, budete muset podat žádost na www.kscm-jicin.cz. Náhrady způsobené zrušení objednávky, vrácení smlouvy nebo zprostředkování budou zpracovány okamžitě a obvykle trvá asi 7-10 pracovních dnů k dosažení vašeho účtu.

Doprava a balení: Všechny položky budou kontrolovány a dobře zabaleno před odesláním. Objednávky budou odeslány do 2-5 pracovních dnů po zaplacení je dokončena.

Hmotnost zásilky přes normální příspěvek je omezena na 2kg. My vám pošleme zvlášť, když hmotnost je více než 2 kg.

Obvykle to trvá asi 15 - 60 dní, a může být trochu delší, aby nějaké vzdálené oblasti.

Můžete si vybrat rychlý způsob dopravy, pokud nechcete dostat balíček dříve, a za to budete muset zaplatit expediční poplatek.

Odeslání a vrácení peněz:

Budeme znovu odeslat nebo vrácení peněz, pokud se balíček dostane ztracené, poškozené během přepravy, nebo přijmout nesprávnou položku. Prosím, neváhejte nás kontaktovat a budeme rádi, aby vám pomohl.

Zpětná vazba: Pokud jste spokojeni s naším produktem a služby, prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu, budeme velmi ocenil.

Pokud je něco špatně, prosím, kontaktujte nás nejprve před odjezdem zpětnou vazbu a budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl, dokud je vše v pořádku.

Materiál pevné legované oceli
Typ Velkoobchod No
Číslo Modelu Punč nástroj
Sada Typ No

Související produkty