2020 Nejnovější Dubaj Perly Plesové Šaty Pro Svatby Roucho De Soirée Nádherné Mořská Panna Večerní Šaty Na Zakázku V Neck Party Šaty

Hodnocení 

6 030.70 Kč

-45%

10 964.91 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: malý psací stůl minimalistický, vlak batole pyžamo, taktický batoh koupit, dámské šátek 100 hedvábí, lumia 920 inteligentní cenu, vesta largu talla grand, stylus brush pro ipad, malý ďábel vidle, koleje dřevěné hračky.

Vítejte v mém obchodě

Nová Tržnice

Pokud máte jakékoli dotazy týkající se šaty,prosím, zprávu na mě svobodně,budu odpověď tak rychle, jak to půjde.

A budu se snažit co nejlépe, aby vám pomohl.

Naše standardní velikost je US Velikost, prosím, vybrat správnou velikost:

Přijímáme vlastní šaty.Veškeré barvy a velikosti mohou být na zakázku.Pokud potřebujete custom size( vlastní velikost podle měření průvodce ), vyplňte prosím následující podrobné informace, a pak poslat je k nám tím, že opustí zprávu.Můžete také řekněte nám váš požadavek, budeme se snažit v našich silách, aby služba vás.Díky.(Na zakázku nepotřebuju extra náklady) 1.Poprsí_______ palců/cm 2.Pasu_______ palců/cm 3.Boky_______ cm/4 cm.Duté podlahy_______ cm/5 cm.Výška_______ palců/cm

(Jen mi prosím řekni název barvy tím, že opustí zprávu )

JJJJPPfffgggp;o636363677jjjggggggffyydsd

Vracet se Pro Výměnu nebo Vrácení peněz

Vaše spokojenost je nanejvýš důležité, aby nás.Na příchod balíčku, doporučujeme vám zkontrolovat a ujistěte se, že šaty byly vyrobeny na objednávku specifikace.Zkuste na své šaty, jakmile je to možné bez odstranění značky , změna , nebo mytí šaty.

Pokud jste vrácení nebo výměnu šaty nebo doplňky, prosím, ujistěte se, že jsou v původním stavu - nenošené , neprané , v nezměněném stavu , nepoškozené , čisté , bez vlákna a vlasy a s tagy neporušené a připojen.

1. Vadné , Poškozené nebo Nesprávně Dodané Položky

Máte nárok na vrácení plné kupní ceny plus náklady na dopravu za vadné , poškozené nebo nesprávně dodané položky.Pokud věříte, že vaše zboží bylo poškozeno během přepravy , musíte nejprve získat Důkaz o Poškození dokumentaci od svého dodání dopravcem .

2. Dimenzování nebo Montáž Problémy

Jako všechny naše šaty jsou ručně šité a šité na míru , hotové šaty se mohou lišit přibližně o jeden palec v libovolném směru zadaného měření.Aby se zajistilo, že vaše šaty se ještě vejde vám perfektně, náš krejčí vytvořili všechny naše šaty s další textilie v švy, aby menší velikost změny mají být provedeny snadno.

(1) .Oblečení není velikost, kterou nařídil

Pokud by vaše oblečení velikost se liší od specifikací vaší objednávky o více než jeden palec , doporučujeme vám najít místního krejčího, aby provést úpravy, a my vám rádi uhradit až 100% ceny výrobku v krejčovství náklady.Pokud zvolíte tuto možnost , nezapomeňte požádat o potvrzení od krejčího jako kopie musí být poskytnuty, když žádá o náhradu.

(2) .Šaty je velikost jste si objednali, ale nepasuje

A. Šaty, které se nevejdou správně, ale fit specifikace jste si objednali není možné vrátit nebo vyměnit .

B. Jako naše šaty jsou vyrobeny s další látky ve švech, můžete provést drobné úpravy na místní krejčí, na vlastní náklady .

C.Vezměte prosím na vědomí: Pokud si objednáte specifikace se liší příliš výrazně od konečné dimenzování žádost, změna velikosti, nemusí být možné.

Zpětná vazba

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi šaty a služby.Pokud máte nějaké problémy s našimi Šaty nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám ty nejlepší služby zákazníkům.

Krása Dítě Organza Průvod Plesové Šaty Pro Dívky, Hezké Dlouhé Šaty Pro Děti Večerní Šaty, Květina Dívka Šaty Pro Svatby

Rukáv Styl Pravidelné
Příležitosti Formální Večerní
Skutečné Obrázky No
Dodání Asi 5-10 dní
Číslo Modelu 279859
Vlak Zamést Vlak
Tkanina Typ Tyl
Typ Položky Večerní Šaty
Šaty Délka Podlahy-Délka
Pas Přírodní
Silueta Trubka / Mořská Panna
Vestavěný Podprsenku Ano
Dekorace Korálkování
barva Jakákoliv barva může být na zakázku
Velikost Any size can be custom made
Výstřih V-Neck
Značka nová tržnice
Módní Prvek Iluze
Materiál Polyester
V době tvorby O 15-25 dní
Délka rukávu(cm) Bez rukávů

Související produkty