2021 AG2R cyklistické oblečení dlouhý rukáv cyklistika dres mužů uniformes de ciclismo Zimní Tepelné Rouno cyklistické maillot Ropa Ciclismo

Hodnocení 

423.46 Kč

-7%

460.22 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: pivo na kole nastavte man, cyklistické jersey muži zimní ucl, alpecin jersey, kolo cannondale, retro pro cycling jersey, letní muži silniční kolo nosit, cubrebotas ciclismo, 3sixty, zentai, kolo dlouho.

Máme velikost 6XL

Můžete zanechat komentář v objednávce

Jako "jersey XXL a kalhoty XL"

Vítejte velkoobchod a dropshipping.

ne fleece tkanina

fleece tkanina

MOŽNÁ BUDETE CHTÍT VĚDĚT,

1. Jak dlouho mohu přijímat objednávky?

Máme loď z Číny.Objednávky se tlačítka1 3 dny doba zpracování před odesláním.Zásilky obvykle trvá 1 týden až 3 týdny!Nicméně, pokud jste neobdrželi zboží do 2 měsíců, prosím kontaktujte nás.

2. Koupit jako dárek, může to přijít dřív?

Pokud si koupíte jako dárek, nedoporučujeme nákupu zboží v průběhu měsíce, když dovolená se děje.Existuje riziko, že položka není dorazil včas.Pokud chcete, aby se dospělo na čas, prosím kontaktujte nás před odesláním objednávky a my vám poskytne správné řešení.

3. Jak dlouho bude náhradu být přijat?A účet, který bude přijat?

Vaše peníze vám vrátíme na původní účet, rychlost záviset na účtu máte.Pokud jste stále ještě není dostat své peníze do 3 dnů, prosím, kontaktujte nás, budeme sledovat to pro vás.

4. Mohu zrušit svou objednávku?

Můžete objednávku zrušit a získat náhradu, pokud příkaz nebyl vydán.Když je objednávka odeslána, nemůže být zrušena, protože již v tranzitu!

5. Mohu vrátit/vyměnit zboží?

Ano, můžete se vždy vrátit položek k nám a získejte vrácení peněz do 7 dnů poté, co obdržíte balíček.Ale budete muset zaplatit za expediční poplatek.Protože poštovné není levné.Prosím, kontaktujte nás, budeme pracovat na lepší způsob.

Pohlaví MUŽI
Cyklistika Jersey Pad Styl GEL Prodyšný Pad
Značka dropshipcategories
Metod Prodeje Tovární Přímý Prodej
Typ Jersey Sety
Kalhoty Materiál 80% Polyester a 20% Stretch & Spandex
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Číslo Modelu 131
Původ KN(Původu)
Materiál Polyester,Spandex,Lycra
Zip Délka Plné
Dresy Materiálu 100% Polyester
Rukáv Velikost Dlouhý Rukáv
Sezóna Zimní

Související produkty