U Tvaru Ramene Masér Rychlovarná Shiatsu Zadní Krk Tělo Masér Infračervené Vyhřívané Hnětení Auto Masáž Doma Massageador

Hodnocení 

929.75 Kč

-49%

1 859.49 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: masáž na krk shiatsu, elektrické shiatsu, hailicare držení těla, masáž krku hnětení, jinkairui masáž, masáž zadní elektricky nast, bederní masážní strojek elektrický, osobní masér elektrický, kn96 maska, rameno acupoint masážní.

U Tvaru Ramene Masér Rychlovarná Shiatsu Zadní Krk Tělo Masér Infračervené Vyhřívané Hnětení Auto Masáž Doma Massageador

Funkce

1.Vestavěný 2ks velké masážní koule a 6ks malých masážní koule na každé straně bude poskytovat život-simulace hnětení a tření zkušenosti s hands-free provoz, aby účinně zmírnit chronické utrpení, bolesti a uvolnit stres a tlak z krku, ramen, zad, pasu, břicha, nohou a svalů atd.

2.Chytré vytápění a infračervené funkci, může podporovat krevní oběh a aktivovat buňky činnosti k dosažení lepší stimulační účinek, a když se v kombinaci s jednotným tlakem a neustálou podporu, to bude snadno vám pomohou relaxovat a zbavit tělo únavy při práci nebo při jízdě.

3.Vybavuje s 6 stisknutím tlačítka pro jednotlivé řídicí zkušenosti a vlastní masážní požitek, můžete okamžitě zapnutí/vypnutí a přímo přepínač směru otáčení, nastavení intenzity masáže a vybrat si topení nastavení nebo režim úspory energie dle vašich požadavků.

4.Auto power-off funkce, to se automaticky vypne po 15 minutách provozu, bezproblémová, bez nutnosti kontrolovat a sledovat čas, bezstarostné, aby si uklidňující a relaxační masáže, energetické efektivní a bezpečný.

5.Podpora obou vozidel-montáž a domácí použití, dodávané přenosné tašce, můžete pohodlně přístup relaxační masáž, bez ohledu na to, když jedete autem, zdřímnout doma, v kanceláři nebo dokonce během cestování.

6.Odnímatelný kryt a hladké zipy pro snadné udržovat a zvýšenou hygienu, a pohodlné PU kůže a prodyšné síťoviny lze dodat kůže-přátelský dotek pocity pro celou sezónu požitek, odolné a dlouho vydrží.

Specifikace

Materiál: PU Kůže, Mesh

Barva: Modrá & Černá(Jako Obrázek Ukázal)

Plug Typ: US Zástrčka/EU Plug(Volitelné)

Jmenovité Napětí: DC 12V

Jmenovitý Výkon: 24W

Jmenovitý Kmitočet: 50Hz

Masáž Hlavy Množství: 16Pcs Celkem 8ks Na každé Straně

Automatické Vypnutí: Podpora, Po 15 Minutách Provozu

Velikost: Jako Obrázek Zobrazen

Obsah Balení:

1* Masážní Přístroj(Hlavní Jednotka)

1* Napájecí Adaptér

1* Auto Power Kabel

1* Uživatelská Příručka

Poznámka:

Prosím povolit některé odchylky vzhledem k ruční měření a ujistěte se, že vám nevadí, že předtím, než nákup.

Barva skutečné položky mohou mírně lišit od obrázků v důsledku různých počítačových obrazovek a nastavení zobrazení.

Díky za pochopení!

Jmenovitý kmitočet 50hz
Značka Hailicare
Automatické Vypnutí Podpora
Jmenovité Napětí DC 12V
Číslo Modelu 101224
Aplikace Rameno
Materiál PU Kůže, Mesh
Původ KN(Původu)
Jmenovitý výkon 24W
Typ Položky Masáže & Relaxace
Masáž Hlavy Množství Celkem 16ks
Plug Typ US Zástrčka/EU Plug(Volitelné)

Související produkty