Ohlins Aufkleber Verklaidung Laminiert samolepky aprilia ducati kawasaki

Hodnocení 

60.56 Kč

-59%

151.39 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: case honda spirior, kawasaki mule, nálepky honda, basketbal jersey muži, triumf hub nálepka, masky peugeot sport, nálepka ducati, kryt ducati, honda transalp xl600v, 90 nálepka.

Přinesl vám YIMU a vyrobené v číně Státy. Naše YIMU značky obtisky jsou zemřít střih a jsou vyrobeny s vysokým leskem polymerní kalandrovaný vinyl film, který je vhodný pro venkovní nebo vnitřní použití. Tento vinyl fólie je ideální pro aplikace vyžadující pružnost, trvanlivost, odolnost vůči slunečnímu záření - odolnější než papírové samolepky a může trvat až 6 let venku. Tyto obtisky použít podobné dočasné tetování a jsou navrženy tak, aby být nainstalován při teplotách v rozmezí od 50°F/10°C - 90°F/32°C, aby čisté, hladké povrchy: vozidla, lodě, motocykly, skútry, RV, ATV, surfovací prkna, skateboardy, rezidenční nebo komerční windows, notebooky, tablety, počítače, vnitřní stěny, a mnohem více.

Přehledná aplikace, páska je umístění jednodušší, a semi transparentní aplikace, páska může být aplikována pomocí suché nebo mokré metody. Když přijde čas nálepky jsou odnímatelné s použitím fénu nebo horkovzdušné pistole, a nechat žádné škodlivé zbytky. Žádné zbytky po sobě zanechal mohou být čištěny pomocí froté ručník s minerálními duchy nebo automobilový lepicí odstraňovač Nicméně, jednou odstranil nálepku není na jedno použití. Máte dotaz, hledáte jinou barvu, potřebujete vlastní velikost, nebo vlastní design? Můžete nás kontaktovat.

V současné době přijímáme platby pomocí Visa, MasterCard, Maestro debetní karty, QIWI, WebMoney, Boleto, Western Union a Bankovní převod. Více platebních možností bude k dispozici na www.kscm-jicin.cz později.

1. Vaše produkty budou zveřejněny do pěti pracovních dnů po obdržení platby. (Budeme vás informovat prostřednictvím e-mailu, pokud by jakékoli zpoždění došlo z důvodu prázdninové akce.)

2. Vyplňte, prosím, vaši úplnou dodací adresu, kontaktní telefonní číslo, a to zejména ruský kupující, prosím, potvrďte vaše celé jméno.

3. Všimněte si prosím, nebudeme odpovědnost za cel, může tam mít cla pro některé země celní politiky. Jakmile se to stalo, prosím, celní odbavení sami.

Typ Štítku Kreativní Samolepky
Původ KN(Původu)
Nálepka Umístění Celé Tělo
Kategorie Samolepky
Balení Není Přibalen
Typ Materiálu KK

Související produkty