Pro ECWS1A91546 Průmyslové Digitizér Dotyková Obrazovka Panel Odpor Snímače

Hodnocení 

389.94 Kč

-11%

438.16 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: android zadního sedadla, dotykový senzor, policistka, plug rca, autoradio konektor, auto dent stahovák sací, GreenYi, blok sex, am rádio vysílač, stěrače volvo.

Jsme profesionální Tablet, mobilní telefon, Počítače, Průmyslové díly, dodavatel, vítejte, kontaktujte nás pro příznivé velkoobchodní ceny!

Popis:

* Kompatibilní s: Pro

* Velikost: palec

* Položka Stav: Zbrusu Nový

* 100% Testovány před expedicí

Tipy: * Dotykový Panel Digitizéru: Pokud horní dotykový panel nebo skleněnou deskou je prasklý nebo zlomený, ale na obrázku pod ním je v pořádku,pak budete potřebovat pouze Dotykový Panel. * LCD Displej: Pokud je obraz pod sklem je rozbité a dotek pancel NENÍ pak budete potřebovat pouze LCD displej

* Kompletní Displej s Dotykovým Panelem a LCD: Pokud horní dotykový panel je přerušeno a lcd obraz je buď černé kapaliny nebo popraskané potřebujete kompletní obrazovky.

Upozornění: - Instalační příručka není zahrnuta v ceně, nejsme zodpovědní za jakékoli škody způsobené instalaci tohoto příslušenství, prosím, ujistěte se, že víte, jak nainstalovat to, než nabídky,Děkuji vám za vaši laskavou pochopení! - Prosím, nekupujte, pokud nechcete přijmout A+ třída kompatibilní digitizér dotykové obrazovky s různými flex kabel čísla jako náš název/popis/foto státy z nabídky v trhu, děkuji vám!

Balení obsahuje:

1* Dotyková Obrazovka S Tipy Opatření:

1. Brazílie zákazníky: Pokud si vyberete DHL, prosím, sdělte nám vaše daňové IDENTIFIKAČNÍ číslo, které je DHL požadavky, ale budeme vás sledovat vyplnit deklarované hodnoty, neboj. 2. Prohlášení : Pokud máte speciální požadavek o hodnotu prohlášení, prosím zanechat zprávu pro nás.Pokud ne, budeme deklarovat výchozí.

3. Vlastní Daň : S ellers nejsou zodpovědní za jakékoliv dovozní daň, vlastní daně nebo vlastní zpoždění.

Pokud nejste dobře s platit vlastní daně, pokud je bohužel váš balíček bude konat celní, prosím, nedělejte objednávku.

4 .Kurýrní vzdálené poplatek Problém: Když zvolíte expresní doručení, jako jsou: DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS, atd., zadejte, prosím, svůj vlastní kurýrní společnosti je webové stránky, aby potvrdil to, pokud je vaše adresa v odlehlých oblastech určených kurýrní společnost, budete muset zaplatit další poplatek, nebo si můžeme zvolit levnější způsob, jak loď pro vás, protože poštovné, které jste zaplatili nejsou zahrnuty doda tečné nabitá.Prosím, pochopit tento zvláštní situace .

Staráme se o vaše potřeby

Podporujeme následující platební metody.Všechny platby na www.kscm-jicin.cz jsou zpracovány Alipay.

Doprava

* Pro multi-položky objednávky, prosím, neposílejte platbu, dokud jste vyhráli všechny položky, které chcete kombinovat.

* Budeme připravit a zařídit zásilka po obdržení vaší platby.Veškeré zboží bude expedováno do 1-3 pracovních dnů, s výjimkou během Čínských svátků.

Kombinované Přepravy

Pro multi-položky objednávky, prosím, neposílejte platbu, dokud jste vyhráli všechny položky, které chcete kombinovat.

Manipulační A Přepravní Doba

Manipulační Čas: 1 pracovní dny

Dodací lhůta: 10-3 0 pracovních dnů

Stojíme za všechny naše produkty s 30-denní peníze-zpátky záruky.Pokud obdržíte položku, která není ve stavu, jak je popsáno, budeme neprodleně poskytnout vám vrácení peněz nebo výměnu, Pokud položka není fit, nebo nechcete, můžete se vrátit pro vrácení peněz (nižší poštovné).Pro vrácení zásilky nás prosím kontaktujte přes www.kscm-jicin.cz se dodává nám číslo položky a důvod pro návrat (Návrat přijatelné až 15 dnů poté, co obdržíte položky.Náhrady budou vydány během 1-2 pracovních dnů po obdržení vrácené položky.

Prosím, kontaktujte nás (www.kscm-jicin.cz Zpráv přednost) a umožňují nám dělat to v pořádku, pokud máte jakýkoliv dotaz s vaší objednávkou.

Budeme reagovat na všechny dotazy do konce následujícího pracovního dne.Kompletní informace o našich návratové politiky jsou uvedeny na každém detailu produktu stránku.

Záruka

Stojíme za všechny naše produkty s 30-ti denní vrácení peněz nebo výměnu záruku.

Prosím, testování před stanovením a ne odstranit značku, a double-oboustranné lepicí, než budete mít potvrzení, že produkt nemají žádný problém.Kupující poté odstraňte značku, nemůžeme vám nabídnout žádné záruky.

* Pokud obdržíte položku, která není ve stavu jak bylo popsáno(s výjimkou kompatibilní produkt), budeme neprodleně poskytnout vám vrácení peněz nebo výměna(pravý obrázek a další důkazy musí být uvedeny).

* Pokud váš položka nevejde nebo nechcete, můžete se vrátit pro vrácení peněz(nižší poštovné).

* Pro vrácení zásilky nás prosím kontaktujte dodávající číslo položky a důvod pro návrat(Návrat přijatelné až 15 dnů po obdržení položka).

* Je-li položka je vaše prossession více než 7 dní, to je považováno za použité /second-hand, my vám Pouze nabídnout náhradní služby poté, co jsme si svůj vrácení položky .

* Náhrady budou vydány během 1-2 pracovních dnů po obdržení vrácené položky.

Prosím, kontaktujte nás a umožní nám, aby se to v pořádku, pokud máte jakýkoliv dotaz s vaší objednávkou, Budeme reagovat na všechny dotazy do konce následujícího pracovního dne.

Číslo Modelu ECWS1A91546
Značka osatych
Typ Obrazovky Odolnost Obrazovky
Kompatibilní Značka Univerzální
Typ Produktu Tablet Dotykový Panel
Velikost Displeje <7 Palcový

Související produkty