Speciální Notebook Uhlíkových vláken Vinyl Kůže Samolepky Kryt kryt Pro Dell Precision M6800 17.3-inch

Hodnocení 

389.29 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: menoria ram notebook, inspiron 7373, dell m6800, kryt dell xps 15, dell inspiron notebook kůže, m6800, nabíječka dell precision m6800, půl ssd, případě dell precision m6800, dell m6700.

Speciální Notebook Uhlíkových vláken Vinyl Kůže Samolepky Cover guard Pro Precision M6800 17.3-inch

(Není vhodný pro jiné modely)

Když umístíte objednávky,prosím, zanechte vzkaz(model Notebooku:******), pro mě. Pokud váš laptop je další modely, prosím, kontaktujte nás. budeme vás odpověď co nejdříve, zda můžete použít.Díky.

1, Tato položka NENÍ TĚŽKÝ PŘÍPAD. Tato položka je

S, zvláštní Vinyl kůže obtisk nálepka a NENÍ z gumy,silikon, gel, nebo plastu.Snadné použití a jednoduché odstranění, nezanechává ŽÁDNÉ lepivé zbytky pozadu.

2, kůže má také vodotěsné, odolné proti poškrábání, anti-otisk prstu, estetiku a další funkce. Kůže je velmi lehká a tenká, že nebude zvyšovat notebook hmotnost a tloušťka.To nemá vliv na laptop tepelné ztráty.

VČETNĚ :top kůže+rám obrazovky kůže+ Kolem klávesnice kůže

není třeba řezat

ahoj, jen mají stejnou míru pro váš odkaz: Protože různé země počítači je jiný,prosím, podívejte se na tento obrázek a podívat se na to.

Níže je vinyl kůže samolepky Instalace návod: můžete najít partnera požádat, a bude jednodušší. 1,zkontrolujte, zda kůže velikost a otvor, zda je správné. 2,je třeba sladit všechny otvory , nemůžu vložit od okraje. Don ' t Nakloněn a odchýlit. 3,je-Li kůže není v souladu, musí pomalu vzít hned teď a znovu vložit . (Nechci být nucen, jinak to bude snadno protáhnout roztrhl) Poznámka: Po vložení dokončení, pokud jste našli na kůži není vhodné těsné ly ,můžete použít vysoušeč vlasů vytápění při otírání povrchu kůže s látkou. to se hodí pevně . ( Ujistěte se, že teplo, teplota není příliš vysoká, protože to bude dělat na kůži deformace) jedná se o Manuální odborné práce.Efekt nemusí být stejné, jako na konci každého nainstalovat kůži.Je-li kůže není v souladu, to bude lišit. Takže ujistěte se, že udržet pleť vyrovnány. Prosím nebuďte příliš krutý a snaha o dokonalost.Díky.

1. Prolomit tradiční pojetí shell ochranný film, pomocí nové jihokorejský dovoz z ekologicky šetrných materiálů, simulaci textur silný textura, přináší přirozené a pohodlné smyslové potěšení. 2. Po optické přesné Pravidlo, Die vyjmout a perfektní integraci notebooky, a opotřebení-odolné, kyseliny a zásady, anti-olej, snadno se èistí funkcí. 3. Žádné zbytky lepidla.

Výše uvedený obrázek je pouze pro referenční

Poznámka: kůži je možné vyrobit vrásky v tranzitu, je obtížné, aby se zabránilo. Ale to nebude mít vliv na instalaci. Protože kůže je měkká, když kůže je aplikován na povrch notebooku, bude byt. Pokud tam je nějaké bubliny v kůži, je to jen tak, do vzduchu, a to nebude mít vliv na instalaci..Při instalaci pokožku, je také nutné, aby trhat papír nainstalovat.Takže, můžete se pokusit ji nainstalovat na prvním místě.

Materiál Vinyl
Číslo Modelu m6800
Balíček Ano
Typ Notebook Vyměňte Kryt
Styl Kůže Samolepky
Vzor Typu Solidní
Značka KH
Pohlaví Unisex

Související produkty