Původní Xiaomi Mi AIoT Router AC2350 Gigabit 2183Mbps Dual-Band Wi-fi Bezdrátový Router Wi-fi Repeater 7 Vysoký Zisk Antény

Hodnocení 

1 150.34 Kč

-30%

1 643.44 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: oficiální xiaomi, případ hoe 10, router, přizpůsobit wifi, 3 xaomi, xiomi, mi 10 t pro xiaomi, obrázek mi band, 10 xiaomi, fi, wi router.

Původní Xiaomi Mi AIoT Router AC2350 Gigabit 2183Mbps Dual-Band Wi-fi Bezdrátový Router Wi-fi Repeater 7 Vysoký Zisk Antény

Poznámka: produkt je Čínská verze. adaptér je Čínský standard verze. Poskytneme vám plug, ale protože adaptér a zástrčka nejsou vhodné pro vaši zemi/regionu, budeme nenese odpovědnost za jakékoli spory nebo náhrady. Xiaomi Hodně router AC2350 Chytřejší Gigabit Router

Rychlejší a chytřejší Zkušenosti blesk-rychlostí 2000 mbit / S

Teoretické bezdrátové rychlosti až 2183 Mb / s, pro bezproblémové streamování videa a hraní

Dual band souběžných Wi-fi rychlostí až 2183 Mb / s*. 2,4 GHz podporuje 3 vstupy a 3 výstupy, a má teoretické bezdrátová rychlost až 450 Mb / s, pro přenos signálu na větší vzdálenosti a lepší pronikání přes stěny. Pásmo 5 GHz podporuje 4 vstupy a 4 výstupy, a má teoretické bezdrátová rychlost až 1733 Mbps. Vyšší rychlosti umožňují hladší online zážitek při streamování high-definition videa a hraní masivně multiplayerových her.

Qualcomm čip, zajišťuje stabilnější router operace a hladší online zážitek

Qualcomm CPU pohodlně podporuje předávání dat pro oba porty Gigabit Ethernet a Gigabit dual-band Wi-fi signály, poskytuje větší možnosti zpracování a stabilnější provoz.

7 vysoce výkonné nezávislé zesilovače signálu, pro silný signál i přes stěny

2,4 GHz a 5 GHz pásmech jsou podporovány samostatně přes 3 a 4 nezávislé high-výkon zesilovače signálu (PA+LNA) pro lepší pronikání přes stěny. Dual-band Wi-fi snadno poskytuje krytí i pro větší domy. PA (power amplifier) účinně posiluje přenos energie, zatímco LNA (nízkošumový zesilovač) může zvýšit citlivost na přijímač signálu.

Nezávislé AIoT Antény, rychle zjistíte jakékoli Mi inteligentní zařízení a připojení v jednom kroku

Nezávislý vestavěný AIoT Anténa umožňuje automaticky zjistit nedaleké Mi Chytré zařízení* kompletní nastavení sítě v jednom kroku a získejte přístup k širokou škálu inteligentních funkcí, jen tím, že otevření Mi Domů/Xiaomi app. Můžete pomoci svým rodičům nastavit jejich nových zařízení se rychle, dokonce i když jste daleko od domova. *Podporuje většinu Wi-fi-umožnil zařízení, která se připojují přes Mi Domů/Xiaomi Home app

128 MB RAM, stabilní připojení až 128 zařízení

128 MB RAM podporuje současné připojení až 128* zařízení a zajišťuje stabilní přenos dat a připojení pro každé zařízení.

Technologie MU-MIMO, hladší přístup k Internetu pro více uživatelů

Multi-user multiple-input and multiple-output (MU-MIMO) technologie* umožňuje vícenásobné antény na routeru, aby sloužit více zařízení současně a podporuje simultánní přenos dat z více zařízení, tak, že pomalé rychlosti na jednom zařízení nemají vliv na on-line zážitek na další zařízení, pro více bezproblémové připojení k Internetu.

Všechny Gigabit Ethernet porty, aby se plně využít každého megaband pásma

Vybaven 1 Gigabit WAN port a 3 Gigabit LAN porty, aby splňovaly požadavky širokopásmový přístup za rychlosti 100 Mbps a výše, který je schopen zvládnout maximální šířka pásma 1000 Mbps.

Inteligentní zkušenosti, snadné použití

Rychlé a jednoduché nastavení sítě a správu zařízení. Obsahuje celou řadu praktických funkcí, jako je například neoprávněný přístup k prevenci a přístupu k Internetu kontroly, pro udržení sítě soukromí a bezpečnosti.

Výkonný odvod tepla, zajišťuje dlouho-horizontu stabilní provoz routeru

Široké-povrch hliníkové slitiny chladič a high-vodivosti tepelné pasty účinně zvýšit účinnost tepelný rozptyl. Chladicí otvory na horní a dolní kryty poskytují dobrou cirkulaci vzduchu, zajišťuje dlouhodobý spolehlivý provoz routeru.

Přísně testovány ve snaze o dokonalost

Ve spolupráci s přední mezinárodní testovací nástroj výrobců, jako jsou Spirent a lxia, provádíme rozsáhlé testování, aby simulovaly různé domácí použití scénářů a extrémní podmínky, aby bylo zajištěno, že směrovač pracuje stabilně za různých podmínek.

Poznámka: Budeme odeslat vhodný Adaptér, který pro svou zemi, pro tebe jako dárek, ale my nepřijímáme žádné spor o dary. děkuji vám za vaše laskavé pochopení

null

null

null

null

Wi-Fi Podporované Frekvence 2.4 G & 5G
Kabelový Rychlost Přenosu 10/100/1000Mbps
Aplikace Domů
Standardy A Protokoly Wi-Fi 802.11 g
Počet USB Rozhraní NIC
Bezdrátové Standardy IEEE 802.11 a/b/ g/n/ac, 802.3/3u/takže 3 a b na
Max. LAN Rychlost přenosu Dat 1000Mbps
Podporuje WPS No
ROM 16MB
5G Wi-Fi Přenosová Rychlost 1733Mbps
Signál, Rychlost 5GHz až 1733Mbps; 2.4 GHz až 450Mbps
LAN Porty 3
2.4 G Wi-Fi Přenosová Rychlost 450 Mbps
Napájení 12V/1.5 A
Podporuje WDS Ano
Funkce Firewall
Certifikace CE
Porty 3 LAN porty 10/100/1000Mbps + 1 WAN port 10/100/1000Mbps
S Modem Funkce No
Typ Bezdrátové
Původ KN(Původu)
CPU QCA9563 1-jádra 775MHz
Wi-Fi Přenos Standard 802.11 b
Značka Xiaomi
RAM
Balíček Ano
Typ antény 7 externí antény
Číslo Modelu Mi AIoT Router AC2350

Související produkty