Doprava zdarma Ultra-tenké Světlé 19 Palců 22 Palců 24 Palců Širokoúhlý Univerzální Stmívatelné LED Světla Bar Kit LCD Lampa 535mm*4 mm*2mm

Hodnocení 

166.96 Kč

-22%

214.11 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: monitor širokoúhlý, úkol světla, 19 palcový rack, led bary dmx, disco lampa led, ev led, dj, teopek led strip, f 2mm led, dj led.

[vlastnosti produktu]: 1, tento produkt je originální sledovat speciální lampa pás, jas je velmi vysoká, nemohou podívat přímo 3, LED částice jsou kompaktní a hustě souladu s dovážené LED záplaty 4, dlouhá životnost, pro zobrazení konstrukce a její životnost 100 tisíc hodin 5, snadná instalace, použití oboustranné lepicí může být opatřen originální displej LCD slot, nebo opatřen jinde 6, úspory energie, úspory energie, napájení je pouze 8W.Původní 4 LCD síla je obecně 24W.Refit LED podsvícení výhoda: (1) je-li podsvícení běžné žárovky, trubice je na začátku, jas je velmi tmavá, jas lampy může být normální po svítilna je plně předehřáté, a LED podsvícení baru je normální, když je napájení zapnuté, takže není třeba čekat na všechny. (2) podsvícení napájení z běžné žárovky, trubice, není úspora energie a LED podsvícení je energeticky úsporné a šetrné k životnímu prostředí. (3) a průměrná délka života je třikrát více než u běžné světelné trubice.Není nutné změnit podsvícení v životě.Jedna investice budou těžit navždy.Za tímto účelem, tento obchod je nyní zavedení LED podsvícení pro DIY úpravy. [cross flow deska specifikace] 7 cm*2 cm (long * šířka) konstantní průtok desky, také volal zvedání desky [Specifikace] lampa: 535mm*4 mm*2 mm (délka * šířka * výška) (96 světlo korálek / tenké zvýraznění) [vstupní napětí]: 10V~30V široké napětí [příslušenství] seznam: LED světla strip, *2 + konstantní průtok deska + spojovací čára UPOZORNĚNÍ :

Naší zárukou kvality produktů, po testování, ujistěte se, že kvalita není problém před porodem.Dodávka a celní odbavení : 1.Naše základní poštovné zdarma, při určování již do pěti pracovních dnů po zaplacení k dodání zboží, jakmile je to možné, pokud existují nějaké na skladě výrobek, dodací lhůta bude prodloužena. 2. Budeme vyplnit celní prohlášení hodnota nepřesahuje 25 usd, doufám, že se neobjeví zadrženy celními, je-li zásilka zadržena celním, celního odbavení a platit tarif je odpovědnost kupujícího.Po-prodejní servis: 1. Pokud obdržíte zboží poškozené, nebo nemůžete použít, kontaktujte nás, prosím, nahradit nebo vrácení peněz, Vrácené zboží musí být v původním stavu.Prosím, neříkej o tom spory. 2. Pokud se vrátí, kupující by měl být zodpovědný za přepravní náklady.Zpětná vazba a Kontaktujte nás:

Pokud máte nějaké otázky nebo potřeby, pls kontaktujte nás na Trademanager nebo poslat e-mail na nás.

Značka RHX
Příležitosti Domácí Zábavy
Styl Mini
Číslo Modelu 19 Palců 22 Palců 24 Palců Širokoúhlý Univerzální Stmívatelné LED Světlo
Typ Položky Jevištní Osvětlení Efekt

Související produkty