NOEBY 4 ks/balení, Laserové Ocas Měkké Lákat Rybářské návnady Swimbait 3D Iscas Artificiais Leurre Souple Měkká Návnada Rybaření Řešit Peche

Hodnocení 

82.62 Kč

-40%

137.76 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: rybářské kleště pesca, noeby měkká návnada transparentní, crankbait ryby, 3d lure, ryby lákat gumové, swimbait, noeby 300 naviják, salmo spinning, spinner mini, nalákat stickbait.

1.3 D měkké tělo je flexibilní, takže dravé ryby blázen. 2.Vnitřní tělo, použijte dutý technologie duha papíru, které odrážejí světlo dobře,přitahuje ryby okamžitě.

Dva různé balíčky jsou dodávány náhodně:

Doprava

1) objednávky budou odeslány do 48 hodin po obdržení vaší zúčtovány platby. Nemůžeme loď na svátky z Číny.

2) máte povinnost spolupracovat s celní(jako platit daně nebo poskytovat určité informace), aby si obalu. Nebudeme nést ztráty v důsledku vaší spolupráci. Daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost.

3) Dodací lhůta závisí na druhy Dopravy a Vzdálenost z různých zemí.

Návrat politiky

Jakýkoliv dotaz,neváhejte se na nás obrátit.Pokud z nějakého důvodu nejste spokojeni se svým nákupem, prosím, napište nám nejpozději do 3 dnů od obdržení výměnu nebo vrácení. Vrací položku(y), musí být v původním stavu (nepoužité, v žádném případě) a s veškerým originálním balení, manuály a příslušenství. Kupující je Odpovědný za všechny Poplatky za Dopravu.

Zpětná vazba

Když se zobrazí položka, a spokojeni s naší zboží a služby, prosím, dejte nám pět-star zpětnou vazbu.Váš nákup zkušenosti jsou velmi užitečné pro ostatní zákazníky. Doufám, že se vám vaše ryby!

Kategorie NALÁKAT
Pozice JEZERO
Délka 75mm/100mm
Číslo Modelu 3001L
Hmotnost 1.3g/3 g
ocas Laser-Ocas
Typ Umělá Návnada
barva 4 Barvy K Dispozici
Značka NOEBY
AKCE Dobrá akce

Související produkty