2019 Podzim Dívky Vesta Vesta Dětská dívčí Jarní Kabát Děti Bundy 5 roků Batole Oblečení Dětské Oblečení bez Rukávů s Kapucí

Hodnocení 

161.34 Kč

-17%

194.43 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: vesta pro dospívající, vtom dětské bundy, děti vesta, mikiny bez rukávů, dívky vesta, těhotenství podporu spodní prádlo, děti volné mikiny, dospívající vesta, velké dětské bundy, dítě vestu.

tato Vesta je vhodná na Jaro Podzim,0-5 roků staré dítě!! 12M rozměry : kabát délka je 34 cm,poprsí je 31*2 cm, je vhodný pro 70cm výška 24M rozměry : kabát délka je 36cm,poprsí je 32*2 cm,je vhodný pro 80cm výška 3T rozměry : kabát délka je 38 cm,poprsí je 33*2 cm, je vhodný pro 90cm výška 4T rozměry : kabát délka je 40 cm,poprsí je 34*2 cm, je vhodný pro 100cm výška 5Tsize : kabát délka je 42 cm,poprsí je 35*2 cm,je vhodný pro 110 cm výšky, pokud dítě je tuk,prosím, vyberte si větší velikost. Ruční měření, může být 1-3cm chyba. zásilka

1, Normálně, budeme doprava zdarma zboží vám china post air mail, prosím, kontaktujte nás první, pokud chcete loď DHL, UPS, EMS, Fedex nebo jiné přepravní společnosti.

2, v Důsledku jsme se vypořádat s hodně objednávek každý den, obvykle zajistíme vám zásilku do 1-5 dnů, prosím, trpělivě čekat a omlouvám se za nepříjemnosti.

Zpětná vazba

1. Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, zanechte své pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězd .Pozitivní (5 hvězdiček) je pro nás velmi důležité , prosím, myslíte, že dvakrát před odjezdem nám zpětnou vazbu.

2. Pokud nejste spokojeni s našimi produkty, prosím neváhejte a kontaktujte nás před odjezdem negativní (1-3 hvězdičky) zpětnou vazbu, nebo provést podrobné hodnocení. Budeme se snažit v našich silách vyřešit váš problém.

Svrchní Typ Vesta
Tkanina Typ Česaná
Oblečení Délka Pravidelné
Značka GeeryBB
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Límec S kapucí
Číslo Modelu A091
Název Oddělení Děti
Materiál Bavlna
Vzor Typu Květinové
Pohlaví Unisex
Styl Aktivní
Tloušťka Tlustý
Typ Položky Svrchní Oblečení A Kabáty

Související produkty