Poner Saund LED96+ wifi LED Android 3D Projektor Dárek 10m HDMI nebo SD Multi obrazovce Domácí kino projektor Vs bt96 led96 Projetor

Hodnocení 

3 804.63 Kč

-20%

4 755.79 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: projekce projektor android, mini projektor android wifi, m20 projektor, pda stalker, designový smartphone projektor, mini projektor, projektor, 4k projektor, galaxi projektor, displej fotoaparátu.

Více možností obsahu, klikněte na obrázek pro pochopení

Klikněte na obrázky

zobrazit další nejvíce populární, nebo nejnovější Projektory pro vás:

Varianta 3 obsahuje: LED96 WI-fi projektor + 1,5 m HDMI kabel + 8G SD Kartu + VGA kabel + 3D brýle(3ks).

Možnost 5 obsahuje: LED96 WI-fi projektor + 10m HDMI kabel + VGA kabel + 3D brýle(3ks).

Vážení kupující, Tyson Zahraničního Obchodu Inc. mají Profesionální on-line obchodech,velkoobchodní a maloobchodní prodej různých druhů Elektronické Produkty vyrobené v Číně. Budeme v našich silách sloužit pro vás. Naším cílem je Dělat naše Nejlepší, aby Vám Sloužit Zajistit, aby Každé Elektronické Produkty, které potřebujete. Slibujeme, že budeme poskytovat nejvyšší míru množství a cena. Poctivá a kvalitní je princip našeho podnikání. Vaše spokojenost je pro nás důležitá a vážíme si vašeho podnikání.

Prosím zaplatit do 7 dnů od objednávky.

Standardní Služba je Čína příspěvek letecká pošta nebo Hong Kong post airmail.

Urychlené Služba je Čína pošta EMS.

Máme loď od pondělí do soboty kromě svátků. Prosím, pošlete nám e-mail, NEŽ vaše platby, pokud chcete změnit dodací adresu.

Standardní Služba trvá asi 18 až 25 pracovních dnů. Vezměte prosím na vědomí, že tato služba NENÍ trackable.

Urychlené Služba trvá asi 10-15 pracovních dnů. To je trackable vaší zemi pošta webové stránky Nebo Číny EMS webové stránky).

Lodní čas během Prázdninové Sezóny (Vánoce, Čínský Nový Rok atd) by mohla být delší než obvyklou dobu. Prosím, přidat dalších 5-10 dnů jako zpoždění.

1. Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost.

1. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny k nám do 7 dnů od data, kdy obdržel. pokud dobu více než 7 dnů,to je považováno za POUŽITÉ a my NEBUDE problém náhradu nebo výměnu.

2. V případě, že jste obdržel nesprávné položky, Položky musí být vráceno v původním a nevyužité stavu a musí být také v jeho originální krabici a balení.

3. Po obdržení vráceného balíčku v původním stavu a obalu, se všemi komponenty a příslušenství. My vám vrátíme peníze zaplacené plné. Po oba kupující a prodávající zrušit transakci na Systém.

1. Všechny Položky závisí na tom, mají 24 měsíční Výroba 's Záruka (s výjimkou položek poškozena nebo zneužití po přijetí) Doplňky přijít s 3-Měsíční Záruka.

2. Pokud některé položky stát chyba během používání, prosím, sdělte nám konkrétní důvody a důkazy pro důkaz, že to je problém položky. Pak budeme odeslat nové položky k vám, a představit, jak opravit to zdarma. Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

Vaše spokojenost je pro nás důležitá a vážíme si vašeho podnikání.

Máme tým podpořit náš zákaznický servis, a poskytnout vám návod na instalaci, takže prosím, neváhejte nás kontaktovat, pokud máte nějaké otázky. Neváhejte se na nás obrátit kdykoli před a po nákupu, jsme se zavázali k vaší 100% spokojenosti zákazníků. Jsme zpět náš závazek s vynikající služby, 100% plné vrácení peněz a zákazník záruku spokojenosti.

Nabídku S Důvěrou!

Korekce Lichoběžníkového Zkreslení Manuální Korekce
Styl LCD
Usnesení 1280x800
Jas 3000 Lumenů
Projektivní Režimu Strop
Měřítko Obrazovky 4
Značka Poner Saund
Moc 200W
Projekční Vzdálenost 2M-5M
Použití Domů
Kontrastní Poměr 2000
Max. rozlišení 1920*1080
Plug Typ UK Plug
Hmotnost 3.5KG
Číslo Modelu LED96+wifi
Domácí Kino Projektor Ano
Optické Rozlišení 1280x800dpi
Systém Android
Projekční Technologie LCD
Poner Saund Model Led96 projectionmeter
Typ Digitální Projektor
Přenosný No
Zdroj Světla LED Světlo
Předpokládané Dimenze 40-200 cm

Související produkty