DVP-760 DVP-760H Single Fiber Fusion Lepička FTTx / FTTH Optických Vláken, Spojování Stroje DVP760 DVP760H

Hodnocení 

19 031.80 Kč

-11%

21 627.04 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: optických vláken fttx, optické svářečku, svářečku optických vláken, dvi vlákniny, fusion splicer, fitel s178a, digitální tiskárny, fólie, ftth nástroj, vlákno svářečku, fusion stroj.

Zbrusu Nový DVP-760H Single Fiber Fusion Lepička FTTx / FTTH Optických Vláken, Spojování Stroje

DVP Profil Značky (Určené zakázek jednotky Čínské vlády)

DVP Značky Optických Fusion Lepička, OTDR jsou široce používány v oblasti China Telecom , China Unicom, Mobilní CATV, Energie, Železnice, Petro chemické, Vojsko, Uhlí, Věda a Výzkum, Vysoké školy a podobně.

DVP je profesionální hi-tech Podnik, který je registrován jako ISO9001, specializující se na navrhování, výroba a prodej optických a elektrických zařízení a testovací nástroje.

DVP inženýrů jsou odborníci, kteří mají dlouholeté zkušenosti z vývoje a testování. Oni položit pevné základy pro pokročilé technologie, rychlé a efektivní poprodejní servisní podporu. DVP série fusion splicers jsou CE, ROHS a Rusku národní systém schválen a vyvinut DVP, jejichž duševní vlastnictví je také ve vlastnictví naší společnosti. Získaly chválu od zákazníků z domova i ze zahraničí pro jeho hi-tech, spolehlivost, malé rozměry, nízká hmotnost, snadné zpracování.

DVP produkty jsou prodávány do Koreje, Malajsie, Indie, Finsko, velká BRITÁNIE, Německo, Austrálie, Francie a Kanada, atd, které jsou také široce uváděny na trh v rozhlasových A Televizních sítí.

Osvědčení A Práva Duševního Vlastnictví

Kompaktní a Lehký Plně Automatický Provoz 5000m nadmořská výška zajišťuje Splice Kvalitní TESTOVACÍ SYSTÉM zajišťuje nejlepší pracovní podmínky, Barevný LCD monitor, funkce Pauza, vhodné pro vědecký výzkum, Obchod 8000 skupin spojovat výsledky, USB&DC rozhraní, Vysoká kapacita baterie, a to až do 120 krát kontinuální spoj a tepla

Použitelná vlákna

SM, MM, DS, NZ-DS(G655), ERF

Vlákno štípané délka

8-22mm

Průměrná splice loss

0.02 dB(SM). 0,01 dB(MM) . 0.04 dB(DS. 0.04 dB(NZDS)

Návrat ztráta

≥60dB

Napětí test

2.0 N(200gf)(Standard)

Ochrana délka rukávu

20mm, 40mm, 60mm

Splice Program

15 skupin přednastavených programů, 1 skupina manuální nastavení

Jazyk

Angličtina, Čínština, Korejština, Ruština, Španělština, Portugalština, Němčina, Francouzština

Podmínky prostředí

-25~+50 ° C (provozní teplota), 0~95%RH (vlhkost), 0~5000m (nadmořská výška)

Prostředí pro skladování

-40~ +80 ° C (teplota) , 0~95%RH (vlhkost)

Napájení

AC adaptér:85~260V vstupní napětí

Vnitřní baterie 12V, 6Ah, až 120 krát kontinuální spoj a tepla

Rozměry/Hmotnost

142(D) X 122(Š)×138(H)mm/1.95 kg

Fusion Splicer Interní Baterie Nabíječka Náhradní Elektrody Chlazení Zásobníku Návodem Pouzdro Vlákno Sekáček Vlákno Striptérka, AC Adaptér, Napájecí Kabel

Přijímáme Alipay, Bankovní Převod a Western Union. Pokud potřebujete další informace, prosím, neváhejte nás kontaktovat, Díky! Můžeme loď vaše zboží přes www.kscm-jicin.cz Dopravu . EMS, DHL, UPS, TNT, Fedex, Hong Kong Post, Singapur Post, a tak na první přiměřené lhůtě. EMS obvykle trvá asi 6 až 13 dní, více či méně. Pokud pro vzdálené oblasti, bude to trochu delší dobu; Pokud pro kupující, celní důvod, bude to trochu delší dobu. DHL, UPS, TNT, FedEx obvykle trvá asi 4-6 dní, více či méně. Pokud pro vzdálené oblasti,I t bude trochu delší dobu; Pokud pro kupující, celní důvod, bude to trochu delší dobu. Hong Kong Post, Singapur Post obvykle trvá asi 11-25 dnů, více či méně. Pokud pro vzdálené oblasti, bude to trochu delší dobu; Pokud pro kupujícího?s celní důvod, bude to trochu delší dobu. Obvykle jsme loď kupující zboží jako DÁREK na nižší hodnotu, aby se zabránilo kupujícího daně. Nicméně, daň je určena kupujícího celní není u nás různých zemí pro různé daňové sazby, takže pokud žádnou daň, pak kupující by měli porozumět. V důsledku kupující důvodu, včetně odmítnout podepsat pro balíček nebo odmítají platit daně nebo -kupující země post rozum, a tak dále, kupující mají pochopit všechny ztratit. Jsme zodpovědní za udržování zboží opustit Čínu hladce. Jakmile zboží opustí Čínu, pak kupující bude mít na starosti veškerou zodpovědnost. 1. Všechny výrobky jsou kontrolovány a testovány před odesláním. pokud nejste spokojeni se zbožím, můžete si vyměňovat položky do 7 dnů, a musíte nás kontaktovat do 24 hodin po obdržení zboží. 2. Poštovné a manipulační poplatek je nevratný, a zákazník by měl být odpovědný za všechny poplatky vrácení a reshipping. 3. Všechny vrátit zboží musí být v původním podmínkám, včetně krabice a příslušenství. Man-made vady nejsou zaručené, jako jsou rozbité, poškrábaný a tak dále. 4. Pro všechny položky, použijte prosím EMS nebo místní příspěvek, když poslat zpět, Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy. Děkuji!!!

Číslo Modelu DVP-760H
Značka NoEnName_Null
Původ KN(Původu)

Související produkty