HUGSIDEA Barva Lebky Tisku Koupelna Wc Sedátko Kryt Flanelu Kabát, Toaleta Případě Tří-dílná Sada WC Obrys Mat Anti-slip Koberec

Hodnocení 

533.97 Kč

-35%

821.61 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: toaletní sedadla kryt sada 3, dekor lebky, koupelna protector, černá halenka s bílým límečkem, wc, ametyst křišťálové lebky, vtipné papírové, v pračce toaletní sedadla kryt sada, klíčenka land rover, koupelna lebky.

Platba:

1.Nejlepší způsob, jak je přímý on-line platby, můžete si vybrat sami.Pokud chcete, aby ostatní platební podmínky, dejte nám prosím vědět, než když si objednáte.

2.Plná platba musí být provedena do 7 dnů po objednávce, nebo bude objednávka neplatnou nebo zrušena systému.

3.Ujistěte se, že jste dokončili všechny podrobné informace, jako je kontaktní osoba,adresa,psč a telefonní číslo při vyplňování svého kupce informace.

Doprava:

1.Jsme doprava zdarma China Post Air Mail, dosah.Doprava zdarma do Epacket do Ruska a USA ,většina zemí v rámci 14-55 pracovních dnů.

2.Budeme posílat zboží do 2-5 pracovních dnů po úplném zaplacení byla potvrzena,pokud platba není k dispozici,vaše objednávka bude automaticky uzavřen.

3.Kupující jsou zodpovědní za veškeré pojištění,problémy a škody, které způsobil tím, přepravní služby, jako nehody,zpoždění nebo jiné problémy.Kromě toho, kupující by měl být zodpovědný za jakékoli daňové a celní chanrged tím, že jejich země a zboží bude Označeno jako "dárek"nebo "vzorek"pro vaše snadné celní odbavení a menší poplatek.(pokud chcete deklarovat zboží jako jiné položky jméno,nebo zadejte hodnotu pro vlastní prosím, informujte nás při objednávce.)

Návrat a Záruka:

1.Všechny výrobky jsou kontrolovány před odesláním,takže pokud nejste spokojeni s nákupem,si můžete vyměňovat položky v jednom týdnu a kaše cantact nás do 24 hodin od obdržení vašeho nákupu.

2.Poštovné a předání poplatek je nevratný, a zákazník by měl být odpovědný za všechny starosti návratu a reshipping.

3.Všechny vrátit zboží musí být v původním podmínkám,včetně krabice a příslušenství,Muži z vady nejsou zaručené,jako jsou rozbité,poškrábaný a tak dále.

4.Foy jakékoli položky,prosím, poslat EMS nebo místní příspěvek, když poslat zpět.

Zpětná vazba:

1.Kupující je brzy potvrzení bude vysoce ocenil po obdržení zboží.

2.Protože vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše podnikání je vývoj,upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu 4/5 pro nás, pokud jste spokojeni s naším produktem a servece.Zabere to jen 2 minuty, ale to 1 minutu má velmi zásadní význam pro nás.

3.prosím, kontaktujte nás před spory nebo zanechání žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu.Budeme pracovat s vámi vyřešit jakékoli problémy.

Název Položky měkké koupelny wc potah
Funkce Eco-Friendly
Styl Tří-dílná Sada
Typ Položky teplejší měkké koupelny WC sedátko kryt
Číslo Modelu CP
Materiál Flanel
Jednorázové No
v pračce Ano
vzor kabát toaleta případě
Typ Kabát Toaleta Případě
Vlastní Ano
Drop shipping Ano
Značka HUGSIDEA

Související produkty