Kola + Ložiska 8 ks Ohledu na to, Šťávy Zefiro Inline Kolečkové Brusle, Kola, FSK Slalom Brzdění Bruslení Kola pro SEBA IGOR KSJ HV HL

Hodnocení 

691.20 Kč

-22%

897.52 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: ice skate rám, seba, seba brusle, powerslide brusle vision, skate kolečka, tvůrce tyler, pc sata, seba trix, skateboard kolečka, ohledu na kolečkách zelená.

Vítejte!Členové našeho týmu jsou všechny bruslení hráčů, někteří kluci mají více než 8 let zkušeností, opravdu creazy o tomto sportu, jsme se snažili tak mnoho skate produktů a příslušenství, a teď jsme tady silně recommanding některé vynikající kvalitní produkty s rozumnou cenu pro vás.Doufáme, že se vám budou líbit všem,je to naše potěšení~ Vlastnosti Produktu: 1. Hmota Modrá / Žlutá 2 barvy. 72 mm 76 mm 80 mm 3. F0 / F1 Standardní 4. ILQ-9 a ILQ-11 vybrat Oblek pro: Zdarma Skate / Slalom Brzdění Roller Skate Boty Balíček Zahrnuje: kola a podložky a ložiska kombinace je velmi hodný nákupu, mnohem levnější než samostatný nákup, vítejte vybrat. 8 ks Bruslení Kola 8 ks Distanční (Volitelné, pokud si vyberete ložisko, kombinace) 16 ks Ložisek (Nepovinné, pokud se rozhodnete ložiska combinaton)

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO) 2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby. 3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu 4. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny. 5. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do odhadovaný časový rámec, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.Naším cílem je spokojenost zákazníka! 1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat.Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU.Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY!Náklady na dopravu nese kupující. 2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#. 3. My vám vrátíme PLNOU PLATBU při převzetí zboží v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.kscm-jicin.cz.NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní. 4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval. 1. 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí).Doplňky přijít s 3-měsíční záruka. 2. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné).Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky.NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ.Souhlasíte s tím, aby všechny výše uvedené politiky při objednání na www.kscm-jicin.cz!Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka!

Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit vaše obavy!

Typ Kola
Značka hoomore
Číslo Modelu Šťáva Zefiro

Související produkty