158*90*60 mm 2 Přívod 5 Zásuvky s uchem vodotěsné krabici s svorku rozvodné krabice kabel instalační krabice

Hodnocení 

306.67 Kč

-15%

365.06 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: embedded distribuce box, junction box, junction, černá zásuvka s usb, drát spojovací box, konektor drátu, 25a relé, olej distribuční box, kryt ip68, uhlík motoru.

Aplikace:

Vodotěsné krabice se používá především pro vnitřní a venkovní elektrické, komunikace, protipožární zařízení, železo a ocel hutnictví, petrochemie, elektronika, elektřina, železnice, stavby, doly, důlní průmysl, letiště, hotely, lodě, velké továrny, pobřežní továrny vykládání doku zařízení, čištění odpadních vod a nakládání s odpady zařízení, nebezpečnost zařízení, atd.

Funkce:

Vodotěsný, prachotěsný, anti-korozní, vysoce pevné izolace.Otevření je k dispozici podle požadavků zákazníků, to je velmi kompletní specifikace a pohodlné v instalaci.

2 Přívod 5 Zásuvky

název produktu Model Velikost Množství Vodotěsné krabice F2 158*90*60 mm 1 Kabelová průchodka PG11 Drát v rozmezí 5~10mm 7 svorkovnice TB-1512 Na 0-1.5mm2 dráty 600V 15A 1

* Box neobsahuje krátké proužky a nosy a čáry.Prosím, obraťte se na zákaznický pokud je to nutné.

TB typ terminálu

12 bitů, proud 15A, napětí pod 600V, může být připojen na 2 řádky níže.5mm2, 220v napětí vydrží 3300w moc

O Platbu

1. Přijímáme Alipay, West Union, TT.Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2. Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3.Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů

O Zásilce

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.Naším cílem je spokojenost zákazníka!

7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

Návrat A Vrácení Peněz

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat.Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU.Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY!Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#.

3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.kscm-jicin.cz.NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.

O zpětnou Vazbu Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka!

Typ Junction Box
barva Šedá
Certifikát CE, ROHS
IP Úrovni IP 66
Číslo Modelu F2
Velikost 158*90*60mm
Značka AIRLGEE
svorkovnice TB-1512
Materiál ABS
Kabelové průchodky pg11

Související produkty