Červená 3D květiny šifon tkaniny, 3d šifon květiny, krajky tkanina s bílým nebo černým podkladem

Hodnocení 

432.32 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: lidské páteře, furoshiki japonské, černé bavlněné tkaniny, ironman suit, craft klíč, kreslená kočka tkaniny, šifon tkaniny tisk, pás šperky, tkanina labuť, šifon tkaniny květinové.

Pozornost Pls ! @Vážení zákazníci

O Nás

vítejte v našem obchodě!

Nabízíme vám garantovanou kvalitu produktů, jako různé druhy krajky, textilie, čalounění, opravy a nášivky, kamínky, zejména pro svatby, kostýmy, večerní šaty nebo domácí a svatební dekorace, a některé další speciálně luxusní tkaniny a představy. Pokud nemůžete najít všechny věci v našem obchodě, prosím, pošlete nám zprávy a fotky podívat se na to, budeme se snažit, aby to pro vás ověřit.

Staráme se o všechny oceňují kupující, náš zákaznický servis tým jsou připraveni vám pomoci, pokud máte nějaké otázky . Jsme ' ll snažit v našich silách odpovědět co A. S. a. P, nicméně, vzhledem k časové pásmo rozdíl a hodně podrobné funguje pro on-line obchod , někdy jsme nemusí být schopen okamžité reakce , p pronájmu, dovolte nám, 12 hodin . Jsme vysoce ocenili vaši podporu a pochopení.

Popis Produktu

* Barva : jak můžete vidět z obrázků . Prosím, vybrat ten správný. T zde možná barevný rozdíl, protože osvětlení a displej je jiný, se snažíme naše nejlepší, aby vám ukázat skutečné barvy, jak to je.

*Množství a Cena: cena je za 1 yard. Můžete si koupit tolik metrů, jak se vám líbí přidáním množství objednávek .

* Měření : pevná šířka: 50" ( 125cm).

Prodáváme metráž v délce, pokud si koupíte více, můžeme loď je na několik kusů, pokud potřebujete v jeden souvislý kus, prosím, kontaktujte nás. Jsme měřit a snížit látku do ruky, tam možná trochu tolerance, prosím pochopit.

* Módní Oblečení pro Příležitosti, Svatby, Party kostýmy, atd.

O Lodní Dopravy

1. R ak se dodací lhůta není zaručena: Pozemek s bude většinou dodávány China Post Air Mail do 3 až 5 pracovních dnů po obdržení platby. To obvykle trvá 10 - 35 pracovních dní, aby se dospělo, ale v některých zemích to může být trochu delší, kvůli dovolené nebo vlastní, místní odeslání účinnosti, nebo jiný důvod, tak prosím, zvažte o přepravní čas než si vyberete způsob dopravy .

R eference Poštovní balík čas přepravy: ( jako referenční pro okolní země )

Spojené Státy: 80% pozemků mohou být dorazil v 10-25 dnů obvykle, ale některé může trvat více než 35 dní.

Anglie, Austrálie: 80% pozemků může být přišel na 15 až 31 dnů obvykle, ale některé může trvat více než 38 dní.

Rusko, Brazílie , Jižní Afrika : 90% zásilek dorazí do 35 dnů, ale některé z nich trvá i více než 45 dní.

2.Metoda Express shipping je k dispozici. Můžete si vybrat expresní přepravní metoda přímo nebo kontaktujte nás první, pokud chcete loď DHL, UPS, EMS, Fedex nebo jiné přepravní společnosti.

O Zpětnou Vazbu

Prosím, kontaktujte nás před odjezdem Neutrální nebo Negativní zpětnou vazbu. Jako seriózní a odpovědný prodávající, budeme se snažit v našich silách vyřešit váš problém. Najdete nás velmi snadno komunikovat.

Ještě jednou, děkujeme vám za objednání a doufám, že se vám líbí naše služby a produkty. Váš komentář je pro nás velmi důležité . Pokud jste spokojeni s vaším nákupem a naše služby, prosím, chvilku nechte nám pozitivní zpětnou vazbu o celkové Podrobné Prodejní Hodnocení (DSR) 5 Hvězdiček .

Děkujeme vám za nákupy s námi!

Vítejte na VELKOOBCHODNÍ !

Typ Produktu Jiné Látky
Pletené Typ Krajka
Semišové Tkaniny Typ NIC
Styl Květinové
Typ Krajky Tkanina
Funkce Krajka
vzor Vyšívané
Technics Netkané
Netkané Technics Výšivky
Šířka 130 cm
Materiál Polyester / Nylon

Související produkty