7 Vajec Kapacita Slepičí Vejce Ptáka Inkubátoru Vejce Rack Tray Půl Automatické Inteligentní Ovládání Křepelčí Papoušek Inkubační Nástroj

Hodnocení 

294.78 Kč

-27%

409.40 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: incub, vejce incub, kuřecí, vejce plastový zásobník, squat rack, automatické papoušek vejce zapnutí inkubátoru, ant farm, pozice vejce inkubátor, zásobník na vejce v chladničce, inkubator controller.

7 Vajec Kapacita Slepičí Vejce Ptáka Inkubátoru Vejce Rack Tray Půl Automatické Inteligentní Ovládání Křepelčí Papoušek Inkubační Nástroj Funkce: Digitální regulace teploty pro snadné ovládání. Vestavěný vodní kanály kontrolu vlhkosti. LED displej poskytuje informace o teplotě, vlhkosti, násadová den a vejce obrací času. Auto soustružníci automaticky otáčet vejce kolem každé 2 hodiny, aby zlepšit poklop rychlost. Pokud násadová prostředí je ve správné teplotě a vlhkosti úrovni, to by nemělo mít žádný negativní vliv na vajíčka. Popis: Snadno se čistí a snadno se používá. Teploty a vlhkosti alarm. Vestavěný ventilátor pro cirkulaci vzduchu pro rovnoměrnou teplotu a vlhkost. Vhodné pro inkubaci kuřat, kachny a další drůbež vejce. Specifikace: Barva: Žlutá, Materiál: Plastové Vajíčko Kapacita: 7 vajec Výkon(W): 20W Nastavitelná teplota:18~45° Velikost: 16*16*15.5 cm obsah Balení: 1 x Vejce Inkubátor 1 x Napájecí Kabel(EU,UK,USA,AU plug) Poznámky: Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky. Zaručujeme, že styl je stejný, jak je znázorněno na obrázcích.

Původ KN(Původu)
barva Žlutá
Materiál ABS
Typ Farma Zvířat
Hospodářská Zvířata Typ kuřecí
Plug Typ Velké BRITÁNII, USA, EU, AU volitelné
Číslo Modelu Vejce Inkubátor
Číslo 7
Velikost 17.5X17.5X16CM

Související produkty