Rusko SSSR Marines vítězství Vlajka pirátská Vlajka, hot prodávat zboží 3X5FT 150X90CM Banner mosazné kovové díry

Hodnocení 

166.96 Kč

-1%

168.69 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: vlajka, rusko tričko, tie sssr, vlajka pirát, Rusko, katalánsko vlajka, banner, narozeniny, pivní vlajky, vlajka sovětského, loď vlajka pól.

Hmotnost:115g

Velikost: 150 * 90cm

Mosazné Kovové otvory a také šachty kryté

Výhodou:Vlastní

Vlajky lze přizpůsobit tak,Prosím, neváhejte a kontaktujte mě na podrobnosti.

Náklad:

Při pl ace objednávky,prosím, vyberte způsob dopravy a platit za objednávky včetně expediční poplatek.Budeme posílat položky, s 15 dnů, jakmile vaše platba je dokončena. Nezaručujeme dodání času na všech mezinárodních zásilek duo rozdílů v celní odbavení časy v jednotlivých zemích,které mohou ovlivnit, jak rychle se váš produkt je kontrolována.

Pozornost prosím! Aby se ujistil, vaše adresa je správná. Pokud chcete změnit adresu, prosím, kontaktujte nás.

RUŠTÍ ZÁKAZNÍCI, VĚNUJTE, PROSÍM, ZVLÁŠTNÍ POZORNOST! Prosím, nezapomeňte vyplnit celé jméno a informace, vyplňte příjemce psč! V opačném případě, váš balíček může být ztracena, nebo se vrátil!

Dodáváme China post Air mail je doprava zdarma pro většinu zemí,dodací lhůta je cca 20-45 dnů, a dodání ti mi Je většinou kvůli pošta, ale pokud se chcete dostat zboží rychle, můžeme poslat DHL,EMS,UPS,TNT,FedEx.

Celní:

Pokud celní stane, kupující je odpovědný za celní odbavení v jeho vlastní zemi. Nejsme schopni se z této akce Děkujeme za pochopení.

Návrat a Vrácení peněz

Poskytujeme 100% Garanci na všechny produkty, které prodáváme. Pokud zjistíte jakýkoliv problém, o našich produktech, Prosím kontaktujte nás do 7 dnů po obdržení zboží. prosím, ne návratem nebo otevření vrácení peněz, než kontaktujte nás, budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl.Negativní zpětná vazba nemůže vyřešit žádné problémy, může mít za následek ztrátu jak z nás.Díky~~

Všechny položky musí být vráceny v PŮVODNÍM STAVU, nebo budeme odmítnout provést vrácení peněz.

Kupující je odpovědný za všechny poplatky, došlo při návratu procesu.

Barevný Nesoulad

Rozdíly v barvě může být způsobeno tím, že některé další důvody, jako je barva odraz v monitoru,osvětlení,doprovodných atd. Nicméně,pokud si myslíte, že položka obdrželi, je v nesprávné barvy,prosím, kontaktujte nás, abychom zjistili, jestli se vrátit nebo vrátit, je to možné.

Zpětná vazba

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojené s našimi položky a služby.

Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb,prosím neváhejte a kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

Užijte si nákup zboží z mého obchodu, doufám, že můžeme spolupracovat s ostatními můj drahý příteli!

DÍKY MOC !

Tkanina Polyester
Styl Létání
Vlajky A Bannery Materiál Polyester
Stožár Materiálu Dřevo
Použití Národní Vlajka
Typ TISKNOUT

Související produkty