20mm průměr Hoop náušnice 2 křišťálové barvy Vícebarevná dvouřadá crystal Klasické roztomilý z Nerezové oceli šperky K025

Hodnocení 

387.99 Kč

-8%

421.73 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: aretes vintage, ušní obručí z nerezové oceli, čiré sklo kámen, obruče z nerezové oceli, nerezová ocel hoop náušnice zirkony, multicolur hoop náušnice, 3d květina pryskyřice, ušní obručí, ksm8 mikrofon, aretes barevné.

56360 Přátelé koupit NÁŠ výrobek chcete koupit více než $ 200, budeme poskytovat vám s doručením zdarma pro Federal Express, EMS,DHL, UPS a další expresní přepravy dodávky na místo určení vaší práce do 3-7 dnů

Materiál

316L nerezové oceli

Vlastnosti Produktu

/ Provedení vysoký lesk / prevence alergie /

Nikdy nevyblednou / zajištění kvality

Balení OPP taška, vnitřní a vnější krabičce

Velikost nebo specifikace

Rozměry a specifikace je podrobně popsáno v konkrétních měření. Prosím, pečlivě zkontrolujte specifikace, když si místo vaší objednávky. Velikost je obvykle přijatelné tolerance o 0,5 cm, můžete pouze, kontaktujte nás, pokud máte jakékoliv dotazy ohledně velikosti.

Barvy neodpovídají

Nepatrné rozdíly v barvě, může být poskytována nějakého důvodu, jako jsou barvy odráží v monitoru, osvětlení, pozadí atd. cuased Však, prosím, kontaktujte nás, pokud na tom trváte, zobrazí nesprávné barvy položku, budeme poskytovat rychlé reakce a řešení

Přepravní Informace

Poštovné a přepravní náklady : Zdarma ( Letecká Pošta 10 - 20 Pracovních dní dorazí )

Obvykle jsme loď přes Poslední nebo Hong Kong post airmail platby.Jsme loď objednávky do 24 hodin , ve světě , obvykle to trvá 10-20 dní, ale někdy o 25 pracovních dní, může být nutné, aby se dospělo.

Pokud celková cena vaší objednávky je více než $ 200, budeme EMS ( nebo DHL, UPS , atd. ) , které mohou dosáhnout až 5 - 7 dní ( můžeme jen posílat balíky EMS do těchto zemí : USA , Kanada, UK, Austrálie, Nový Zéland , Belgie, Dánsko, Finsko, Řecko , Irsko, Itálie, Norsko , Švýcarsko, Portugalsko, Německo , Švédsko, Francie, Španělsko , Rakousko. )

Pokud vaše zásilka nesplňuje tento standard, ale chcete, dodáno rychle, mimochodem , prosím, neváhejte nás kontaktovat , jen pár dolarů rozdíl !

Dopravní procesy

Záruční Servis 100%

100% Vrácení 100% Kreditu 100% Nahrazení 100% Výměnu

* V případě vrácení požadavku , všichni se vrátí, musí obsahovat všechny originální zboží nepoškozené , v re-prodejného stavu , vše původní balení včetně manuálů, záručního formuláře, atd. Poštovné a manipulační poplatky jsou nevratné. Kupující je odpovědný za zpáteční lodní dopravy produkty nesou . Prosím, kontaktujte nás před návratem .

Zpětná vazba

Prosím, dejte nám pozitivní zpětnou vazbu, které jste obdrželi náš balíček , pokud spokojeni . Jak víte, každý prodávající tvrdě pracuje pozitivní zpětnou vazbu. Uděláme to, jakmile budeme moci .

Máte-li jakékoli další otázky , prosím, před odjezdem negativní zpětnou vazbu, napište nám . Odjezdem negativní zpětnou vazbu, vyhrál `t vyřešit problém. Komunikace mezi prodávajícím a kupujícím je důležitější a účinnější než odjezdem negativní zpětnou vazbu.

Tipy:

Tento produkt je vyroben z nerezové oceli produkce . Kůže bez stimulace

Podrobnosti o produktu pro performance , fotografie, obvykle zesílení účinku . Pozornost při nákupu velikost

Majitel se snažil obnovit fyzikální vlastnosti , ale proto, kamery, monitory a kamery technologie

Rozdíl je nevyhnutelné, že bude nepatrný barevný rozdíl , prosím, převažují v naturáliích .

Žádná speciální údržba titanové oceli , pokud je to ukradené , a přímo opláchněte vodou , se obvykle snaží, aby se zabránilo namáčení silná kyselina

Alkalické aby nedošlo k mít vliv na lesk . Specular ( lesklý), titanové ocelové šperky je snadno poškrábat , dávejte pozor na klíče a jiné tvrdé předměty dohromady.

Obchod displej a operační certifikáty

Naše vítám vás na OEM zákazníky , podpora OEM ODM přizpůsobené MOQ 50 až 100 sad každý z našich kontaktních informací je Alibaba cn1516251965gpjo

Značka MGUB
Původ KN(Původu)
Z Nerezové Oceli půlkruh
Číslo Modelu KD025
Kovy Typ Z Nerezové Oceli
Tvar\vzor KOLO
Velikost (Délka * Šířka) 20 mm * 15 mm
Styl Hiphop/Rock
Materiál Crystal
Pohlaví milenci'

Související produkty