2L a 3L Ruční Spoušť Tlakové postřikovače Rostlin stlačování Vzduchu Přenosné Stříkací Láhev Domů zalévání zahrad Zavlažování Zásoby

Hodnocení 

163.28 Kč

-39%

272.07 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: dekor moderní domov, hluboké mytí, tlak čerpadla sprej, ruční postřikovač pro zahradu, ruční postřikovač, teplé vody postřikovač, frog pond, 4 tier rostlinu postavte květináč na oblečení vnitřní, ruční postřikovač, vnitřní zařízení polici.

Funkce: 1.Používá se pro ochranu rostlin, snadné použití pro postřik škůdců, plevele a nemocné rostliny 2.Silný pohodlné čerpadlo rukojeť pro bezpečné a pohodlné pracovní 3.Plně nastavitelná Rozprašovací tryska z jednoho letadla do jemné mlhy 4. Vyrobeny z PE,PP a Měď 5.Odolné,vysoce kvalitní postřikovače hlavy 6. Automatické vodní sprej spínače zámku Specifikace: 2L 3L Balení obsahuje : 1ks x 2L Ruční postřikovač nebo 1ks x 3L Ruční tlakový postřikovač Poznámka: je manuální měření, tam může být 1-2mm chyba.Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.Děkuji.

Doprava ◆ obvykle Jsme loď vaší objednávky do 48 hodin po obdržení vaší platby. ◆ Doba dodání závisí na destinaci a další faktory, to obvykle trvá 10-30 dnů poštou(www.kscm-jicin.cz Standardní Doprava,epacket,china post air mail, atd.). ◆ Můžete sledovat vaši zásilku na následující webové stránky pomocí sledovací číslo: ◆ Pokud váš nákup ochranu, čas se krátí, ale stále není obdrželi zboží, prosím, kontaktujte nás a my vám pomůžeme rozšířit Ochranné době objednávky. 1. Pokud jste spokojeni s našimi produkty a naše služby, prosím, chvilku nechte nám positiver zpětné vazby s 5 hvězdami. 2. Když máte jakýkoliv problém,prosím neváhejte a kontaktujte nás, aby si řešení.Musíme se snažit naše nejlepší, aby vám pomohl.

Značka Talk-Spokojen
Typ Postřikovače
Kapacita 2L 3L
Číslo Modelu 10525 10526
Pracovní tlak Asi O 0,2-0,3 Mpa
Aplikace Čistit a dezinfikovat
Tryska Materiál Měď
Materiál Plastové
Postřikovač Typ Spoušť
Plast Typ PP
Funkce Nastavitelná rotační tryska

Související produkty