Tráva, Plot Lemování Pás Hranice Zahradě Trávník, Kamenná Izolace Cestu Bariéru, Patio Ekologizace Pás Plastový Zahradní Plot Snadno Sestavit

Hodnocení 

296.94 Kč

-34%

456.76 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: umělý trávník, jednoduchý zahradní mřížoví, rozkládací žebřík, zemře plot, protea, hranice zahrady, zahrady hrnce, dvorku, fenz, cívky elektrický plot.

Specifikace produktu: Materiál: PE Barva: Zelená Šířka: 10 cm Délky: 5m A 10m Vlastnosti Produktu: ☆ Odolné, opakovaně použitelné ☆ Zelený pás, snížení tráva, barva, modelování není náhlé ☆ Úhledně dělení štěrk, trávník, květiny, zkrášlování zahrady ☆ Oddělené různých rostlin pro lepší růst a vývoj ☆Vysoká houževnatost, skládací, vysoký stupeň volnosti v designu ☆ Jednoduché a pohodlné ovládání, pozoruhodný účinek trávy a kamenné izolace ☆ šetrné k Životnímu prostředí materiálu PE, non-toxické a bez chuti, korozi-odolný, za studena-odolné a tepelně-odolné, trvanlivé Použití pole:

1. Plánování domácí loděnice/vila zahrada/zahradní společenství krajiny;

2. Plánování zelený pás parku square/cesta;

3. Ekologické výstavby rekreační prostředí, jako je resort villa/turistické jsou Obrázky Produktu O Přepravní ♡ Obvykle můžeme loď vaší objednávky do 48 hodin poté, co obdržíme vaši platbu. (Právní Svátky a v neděli, nemůžeme loď, aby v čase, prosím pochopit.) ♡ Někdy, vzhledem k logistické informace aktualizace pomalý, sledování zásilek informace bude aktualizovat v 3-5 dní. ♡ Dodací lhůta závisí na zemi určení a dalších nejistých faktorů, to obvykle trvá asi 10-30 dnů poštou(www.kscm-jicin.cz Standardní Doprava,ePacket,China Post Air Mail, atd.). ♡ Ujistěte se, že vaše adresa, jméno a příjmení jsou správné v angličtině. Tipy: Poté, co obdržíte balíček, prosím, kontaktujte náš zákaznický servis v době, pokud tam jsou nějaké problémy s produkty, které jste obdrželi. Budeme se snažit v našich silách, aby vám spokojen řešení. Díky za pochopení a spolupráci.

2 Funkce Eco-Friendly
Plast Typ PE
1 Funkce Snadno Smontovat
Materiál Rámu Plastové
Dokončovací Rám Není Potažený
3 Funkce Rot Důkaz
Číslo Modelu HY-05089
Typ Oplocení, Keři & Gates
Šířka 10cm
4 Funkce Vodotěsné

Související produkty