Mix Barev Obdélník Napínací Stretch Spandex Kryt Stolu Ubrus Lycra Dlouhý Bar Ubrus Pro Hotelové Akce, Party Dekorace

Hodnocení 

272.50 Kč

-16%

324.41 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: koktejl ubrus, spandex ubrus, etnické ubrus, zelená spandex tabulka zahrnuje, rectanhular ubrus, kryt tabl, ubrus, elastický kulatý ubrus, bar ubrus kulatý, stretch spandex ubrus.

Název:Stretch Spandex Tabulka Kryt Materiál:lycra, spandex 100% Zbrusu Nový a Vysoce Kvalitní Barva: Červená,Víno Červené,Zelené, 20 barev na výběr Velikost:4ft-122x60x60cm 5ft-152x76x76cm 6ft-183x76x76cm 8ft-243x76x76cm můžeme přizpůsobit velikost dle potřeby. Poznámka:obrázek show je 6ft-183x76x76cm Pokud potřebujete jiné barvy, prosím, řekněte nám. Funkce: Snadno omyvatelné a žehlení. Prostředí-přátelské produkty. Snesitelný umýt a zdarma vráskám. Dobré dotykové pocit. Široce používán pro svatbu, paries, oslavy nebo jiné zvláštní události.

1. O barva: Všichni zboží jsou brány v naturáliích. Ale střelba světlo, úhel a nastavení monitoru a dalších faktorů může způsobit, že existence určité barvy v obrázcích, není problém s kvalitou, prosím přednost v naturáliích, děkuji! 2. O velikosti: Všechny rozměry jsou měřeny ručně, to je normální jev za chybu měření, obecně, měření, chyba 1-3 cm,doufám, že budete rozumět! 3. O tarif: Všechny naše cena není uzavření celní, doprava nákladní doprava je jen poplatek za dopravu, tarif je účtován vaší zemi je Vlastní od dovozce, a každá země má Vlastní Pravidla se liší, Pokud máte tarif, měli byste věnovat sami, doufám, že se vám o tom bude vědět!

. Vadné zboží musí být vráceno do 7 dnů od data dodání.

. Pouze vadné položky mohou být nabízeny výměnu nebo náhradu.

. Prosím, ujistěte se, že udržet původní balení pro návrat.

. Kupující by měl zaplatit expediční poplatek pro návrat v jakékoliv situaci, s výjimkou naše chyby.

. Budeme neodpovídá kupujícímu veškeré škody a ztráty, mimo pořadí, částka, kterou kupující skutečně zaplatil nás.

. Naším cílem je, aby ujistěte se, že jste spokojený zákazník a příjemné nakupování u nás.

. Pokud jste spokojeni s nákupem a náš celkový servis, prosím, zanechte nám 5 hvězdiček zpětnou vazbu, a budeme dělat totéž pro tebe.

. Pokud nejste spokojeni se svým nákupem v žádném případě, prosím, dejte nám příležitost vyřešit jakýkoliv problém. Chápeme, že obavy a frustrace můžete mít, a bude se snažit v našich silách vyřešit problémy.

. Neváhejte a kontaktujte nás kdykoliv před a po nákupu, jsme se zavázali k vaší 100% spokojenosti zákazníků.

Velikost 55-WA199QAZ
Funkce Vodotěsné
Styl Evropa
Číslo Modelu MIX-123FSPANDEX
Použití Banquet
Materiál 100% Polyester
Tvar Obdélník
Technics Tkané
Značka SHENGXuntex
vzor Plain Barvené
Vzor Typu Solidní

Související produkty