YUJIA SLUNCE Z16 36W/9W/6W LED Lampa na Nehty Vlasů Manikúra Vytvrzování Lampa S 30 80 99 Časovač S Anti-UV Rukavice Dárek doprava Zdarma

Hodnocení 

107.92 Kč

-30%

154.20 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: slunce x5, 180w lampa na nehty, lampa nehty, sušička venkovní, svítilna led nehty, Pláž, slunce led svítilna kovová, manikúra, přiklád, sluneční brýle x7, uvc lampa 36w.

"+Sledovat" obchod, majitel bude Dárek malý dárek. Pokud máte nějaké otázky nebo potřebujete, můžete mě kontaktovat kdykoliv, a já vám pomůže problém vyřešit v první čas! 1. Duální zdroj světla: 365 nm+405 nm.Léčení všech druhů gely 2. Salon profesionální použití 3. Bílá pro výběr. 4. Inteligentní Infračervené Indukce 5. 30/80/99 6. 30 sekund rychlé sušení 7. 1 rok záruka 8. Velikost:188*176*80 mm Balení Seznam 1 * Nehty Lampa 1 * USB 1 * Příručka Upozornění 1. Prosím, přečtěte si uživatelskou příručku pečlivě před použitím. 2. Udržet dlouhou životnost, prosím, aby se Led změnil na více než 600 sekund. FQA 1.Stiskněte tlačítko čas nebo ruce do stroje přímo spustit lampa na nehty. 2.Produkt nemá žádný ventilátor, mnoho chladících otvorů, a odvod tepla efekt je velmi dobrý. Poznámka: Pokud si koupíte jeden, tam je žádný originální balení; když si koupíte dva nebo více, není původní balení. Platba

Podporujeme následující platební metody. Všechny platby na www.kscm-jicin.cz jsou zpracovány Alipay.

1. Peníze se jen vydala se k nám po potvrdil dodání nebo dodací lhůta je u konce.

2. Poté, co jste zrušil objednávku na www.kscm-jicin.cz systém vám vrátí v rámci 7-15 pracovních dnů. Shoping 1. Pokud jste ruský zákazník, prosím, sdělte nám vaše celé jméno po vás platbu,pak můžeme odeslat zboží rychleji. 2. Před nákupem, prosím, dont ignorovat barvu, velikost a počet. Doufáme, že náš zákazník může získat věci, které milují. 3. Máte-li jakékoli další požadavky, prosím, zanechte nám zprávu, budeme se snažit v našich silách, aby vám sloužit. ^-^ 4. pokud si objednáte mnoho položek v jedné objednávce, a mají problém s vysokými poplatky za dopravu,prosím, kontaktujte nás. 5. pokud jste již objednávku spousta položek v mém obchodě, a chcete, aby ostatní položky v budoucnosti. kontaktujte nás pro slevu.Pozornost:Jak různé počítače zobrazovat barvy odlišně, barva skutečné položky mohou mírně lišit od výše uvedených obrázků, díky za pochopení

Doprava

1. Objednávky budou zpracovány do 48 hodin po zaplacení potvrzena.

Sledování informací bude obvykle být aktualizovány v rámci 72 hodin.

Lodní způsob, jak se malé pakety by bez informace o sledování po ní opustit svou původní zemi, tak informace o sledování nevěděl aktualizace od té doby.

2. Máme loď všechny naše položky na celém světě tím, že způsob dopravy si vyberete, nebo rychlejší způsob dopravy. Poté, co jsme dodávané položky, Je třeba o 15-60 dní (více nebo méně), aby vaše země obecně. Možná to závisí na místní celní odbavení, které nemůžeme kontrolovat.

3. Naše cena nezahrnuje Daně, DPH, nebo jiné skryté poplatky, nejsme zodpovědní za cel.

4. My jen loď na adresu v objednávce. Prosím, nezapomeňte napsat správné kontaktní informace (Jméno, Adresa, Telefon atd. ), když odešlete vaši objednávku. Pak, pokud chcete změnit adresu, budete muset zrušit stávající objednávku a zadat novou objednávku. Mezinárodní doprava je velmi těžké předvídat,Jednou to bylo poslat ven , nemůžeme to změnit.

Kontaktujte nás

1. Pokud máte jakékoliv dotazy nebo požadavky , prosím, neváhejte se na nás obrátit přímo.

2. Můžete nás kontaktovat zanecháním nám zprávu na www.kscm-jicin.cz, nebo nám napište .

3. Jsme ochotni s vámi mluvit a budovat dobré a dlouhodobé obchodní.

Zpětná vazba

1. Kupující je brzy potvrzení bude vysoce ocenil po obdržení položky

2. Pokud jste spokojeni s našimi položky nebo služby, Prosím, dejte nám pozitivní zpětné vazby s 5 hvězdami.

A budeme šťastný a ocenit vaši laskavou podporu.

3. Pokud jste nespokojeni s našimi službami, nebo položky, nebo jakékoliv problémy, Prosím, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu, nebo otevřít spor. Slibujeme, že budeme vám pomůže vyřešit to okamžitě.

Naše pracovní doba je:

Od pondělí do soboty (kromě svátků):

Peking Čas:09:00-18:00;New York Čas 20:00-05:00;

Melbourne Čas 12:00-21:00 ; Londýnského Času 01:00-10:00.

Odpovíme vám co NEJDŘÍVE poté, co jsme se zpátky do práce.

Napájecí Zdroj elektrické
Infračervený Senzor Inteligentní Infračervený Senzor
Může být použit LED pro vytvrzování UV gel/Stavitel/ LED gel/Všechny gel
Nastavení Času 60/80/99
Životnost výrobku 5000Hrs život
barva Bílá
Funkce led uv Pro sušení nehtů
Led diody 12LEDs
Spodní Magnet adsorpce dna
Materiál Životního Prostředí Materiál
Napětí AC 100-120V/ 220-240V, 50/60 Hz
Typ UV Lampy
Feature2 Sluníčko nehty,zmírnit pálení sensatio
Číslo Modelu Z16
Styl Módní
Moc 36W
Značka YUJIA
Lampa Korálky 12ks
Komoditní Certifikace Kvality 3C
Původ KN(Původu)
Typ Položky nehty vlasů
Hmotnost 0.15kg
Velikost 188*176*80mm

Související produkty