Vlákno end čištění obličeje box, vlákniny utírání nástroj, pigtail čistší, kazeta fiber cleaner

Hodnocení 

305.16 Kč

-14%

359.01 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: čištění optických vláken, Vlákno, ftth, konektor vlákno, optický pigtail, čistič optických vláken, vlasy cop, 18650 mod, optica vlákno, box, fiber optic tool.

SC, FC, ST, LC, MU,E2000 konektor čištění nástroj KCC-600 vláken čištění casette, optických vláken, nástroj na čištění

Čištění Optických Konektorů Pomocí Kazeta-Typ Cleaner/Naviják Cleaner/Čistič Kazety

Na KomShine KCC-600 účinně odstraňuje nečistoty jako jsou oleje, prach a částice nečistot, které způsobují vysoké vložný útlum a odrazivost a vést k trvalému poškození konektoru a selhání sítě.Speciální vlákna zdarma anti-statické mikrovlákno čištění pásku pasti nečistoty bez zanechání zbytků rozpouštědla a alkohol.Každý vyměnitelné čisticí páska naviják čistí přes 500 konektorů, což KCC-600 nákladově efektivní nástroj na čištění.KCC-600 čistí širokou škálu UPC konektory, jako jsou SC, FC, ST, LC, MU, E2000, a další.

Vlastnosti:

OAM optické rozhraní cleaner používá non-alkoholické speciální vlákno, má následující výhody:

(1) Bezpečné a spolehlivé: než užívání alkoholu, éter plus tampony nebo objektiv papír náchylný k způsobit sekundární kontaminaci tradiční metody čištění, jedinečný design a výběr materiálu, aby se výsledky z každé jsou k dosažení požadovaného čištění.Bez jakékoli negativní dopady na životní prostředí a obsluhy. (2) Snadné použití: práce bez nese řadu dalších tradičních předmětů, jen jemně třít vlákna konektor rozhraní je zbaven prachu a mastnoty a čisté. (3) Dostupné: nový design konstrukce, patentovaný výrobek materiál, což výrazně snižuje výrobní náklady.Cena komodity je jen zlomek podobných dovážených produktů.Balení čistící páska na čištění více než 500 optické rozhraní, a cleaner čisticí pásky mohou být nahrazeny. (4) Rozšířené použití: jak pro optické experimenty, výzkumné jednotky, lze aplikovat na konstrukce vnitřních a venkovních optických komunikací, údržba a optických zařízení, zásobování náhradními díly výrobců police podporu.

Položka Délka 1m
Číslo Modelu KCC-600
Velikost 20cmx20cmx20cm
Vlákno Typ Single Mode
Použitelné Connecto FC+SC+ST+D4+MU+LC+MT+DIN
Značka Joinwit
Hmotnost 200 g
Typ Konektoru Hybridní
Čistí za naviják

Související produkty