Umělé Kožešiny Zimní Tašky Pro Ženy, Luxusní Velká Kapacita Kabelka Taška přes Rameno Dámy Řetězce kabelky Tote Nákupní Taška bolso mujer

Hodnocení 

388.85 Kč

-50%

777.71 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: ženy bag classic kabelka, umělé kožešiny, šifon, levné umělé kožešiny taška, ženy pytel ženy kožené kabelky přes rameno, umělé kožešiny bagpack, taška neo, tašky academia bag, ženy univerzální kabelka měkké nabídka pu kožené tašky, kožená taška kabelka vícebarevné, umělé kožešiny, semiš taška.

Umělé Kožešiny Zimní Tašky Pro Ženy, Luxusní Velká Kapacita Kabelka Taška přes Rameno Dámy Řetězce kabelky Tote Nákupní Taška bolso mujer

Velikost: 50*27*15 cm Poznámka: Vzhledem k různé metody měření, tam je určitá chyba ve velikosti, chyba je asi 1-3 cm, konkrétní velikost závisí na skutečném objektu.

Platba

1. Nejlepší způsob, jak je přímý on-line platby,můžete si sami zvolit. Pokud chcete, aby ostatní platební podmínky, dejte nám prosím vědět, než když si objednáte. 2. Plná platba musí být provedena do 7 dnů po objednávce, nebo bude objednávka neplatnou nebo zrušena systému. 3. Ujistěte se, že jste dokončili všechny podrobné informace, jako je kontaktní osoba,adresa,psč a telefonní číslo při vyplňování svého kupce informace.

Doprava

1.Jsme doprava zdarma China Post Air Mail,dostanete k většině zemích do 12-25 pracovních dnů. 2.Budeme posílat zboží do 4 pracovních dnů po úplném zaplacení byla potvrzena. Pokud platba není k dispozici, vaše objednávka bude automaticky uzavřen. 3.Kupující jsou zodpovědní za veškeré pojištění ,problémy a škody, které způsobil tím, přepravní služby, jako nehody, zpoždění nebo jiné problémy. Kromě toho, kupující by měl být zodpovědný za veškeré daňové a/nebo daně účtované jejich zemi. A zboží bude Označeno jako "dárek" nebo "vzorek" pro vaše snadné celní odbavení a menší poplatek. (pokud chcete deklarovat zboží jako jiné položky jméno, nebo zadejte hodnotu pro vlastní prosím, informujte nás při objednávce)

Návrat a Záruka

1. Všechny výrobky jsou kontrolovány před odesláním, takže pokud nejste spokojeni s nákupem, si můžete vyměňovat položky v jednom týdnu a musíte nás kontaktovat do 24 hodin od obdržení vašeho nákupu 2. Poštovné a manipulační poplatek je nevratný, a zákazník by měl být odpovědný za všechny poplatky vrácení a reshipping. 3. Všechny vrátit zboží musí být v původním podmínkám, včetně krabice a příslušenství. Muži z vady nejsou zaručené, jako jsou rozbité, poškrábaný a tak dále. 4. Pro všechny položky,prosím, poslat EMS nebo místní příspěvek, když poslat zpět.

Zpětná vazba

1.Kupující je brzy potvrzení bude vysoce ocenil po obdržení zboží. 2.Protože vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše podnikání je vývoj, upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb. To bude jen trvat 1 minutu,ale to 1 minutu má velmi zásadní význam pro nás. 3.Prosím, kontaktujte nás před spory nebo zanechání žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu. Budeme pracovat s vámi vyřešit jakékoli problémy.Děkuji vám za pochopení!

Typy sáčků Rameno A Kabelky
Vzor Typu Solidní
Interiér Vnitřní Prostor
Styl Ležérní
Číslo Modelu ST-012
Kabelky Typ Tašky Přes Rameno
Příležitosti Univerzální
Podpora prodeje Maloobchod, velkoobchod, obchod, doprava
barva červená,modrá,černá,šedá,bílá,hnědá
Pohlaví ŽENY
Tvar Casual Tote
Aplikace nákupní taška,denní ležérní kabelka
Sezóna Podzim, Zima
Typ Položky Kabelky
Typ Closure zip
Počet Kliky/Popruhy Dva
Hlavní Materiál Umělé Kožešiny
Velikost 50*27*15 cm
Podšívka Materiál Polyester
Dekorace Řetězy
Značka YYZNBHS
Tvrdost MĚKKÉ
Exteriér NIC

Související produkty