Originální SONY Baterie Pro Sony Xperia XA2 H4233 L2 SNYSK84 LIP1654ERPC Originální Náhradní Telefon Baterie 3300mAh S Bezplatné Nástroje

Hodnocení 

207.40 Kč

-9%

230.33 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: sony g8441 xperia xz1 compact, sony rx100, gay xl, baterie xperia, capy sony xperia, huawei honor hlasitý reproduktor, logo sony baterie, w980, 3300mah baterie, baterie hsabat.

Tento produkt je zajištěno, že je koupil od Sony, výrobci mobilních telefonů, příslušenství, prodejní kanály , naprosto 100% originální původní.

Originální SONY Baterie Pro Sony Xperia XA2 H4233 SNYSK84 LIP1654ERPC Originální Náhradní Telefon Baterie 3300mAh S Bezplatné Nástroje

Typ baterie: SNYSK84 LIP1654ERPC kapacita Baterie:3300mAh Napětí limit: 4.4 DVC Kompatibilní s: Pro SONY Xperia XA2 Plus XA2P Baterie Země Původu: Čína Balení specifikace: Bulk Důležité: Nové Lithium-Iontové baterie musí být PLNĚ NABITÁ a PLNĚ VYBITÁ 2 až 3 krát před tím, než se PLNĚ STABILIZUJE. Prosím, pamatujte, že nové Lithium-Ion baterie, plný výkon a dlouhou životnost je dosaženo pouze po 2 až 3 cyklech úplného nabití a vybití. Poté, co jste jít přes 2 až 3 cykly, budete nikdy muset stav baterie znovu!

Všechny hovoru a doba v pohotovostním režimu jsou přibližné, v závislosti na dopravce, nastavení sítě, síle signálu a vybraných funkcích. Hovoru a doba v Pohotovostním režimu bude nižší v Analogovém režimu, jak je uvedeno výše.

Nezapomeňte, prosím: Budete potřebovat profesionální technologie změnit vestavěné baterie telefonu. Doporučujeme, že jdete na mobilní telefon, opravna, aby jej nainstalovat.

Když si koupíte položku, Pokud se děje něco neobvyklého: jste neobdrželi články, nebo to neodpovídá popisu, nebo z jiných důvodů nejste spokojeni. Nenechávejte komentáře neutrální (nebo negativní), nebo otevřít spor snadno, neváhejte a napište dostat do kontaktu se mnou. Budeme dělat naše nejlepší služby, aby váš problém vyřešit. Myslím si, že dobrá komunikace může vyřešit všechno. Znovu, děkuji moc.

Budeme loď vaše zboží co nejdříve po provedení platby. Jak všichni víme, protože baterie jsou nebezpečné zboží, doba dodání čistého baterie bude delší, než je obvyklé. Pokud máte nějaké otázky v tranzitu, můžete kontaktovat zákaznický servis kdykoliv. Pokud jste neobdrželi balíček na dlouhou dobu, to neznamená, že to bylo ztraceno. Možná jste dosáhli místní poštu nebo k poštovní schránce. Čas příjezdu je obvykle 30 až 50 dní. Děkuji

Kompatibilní Značka Sony
Číslo Modelu SNYSK84 LIP1654ERPC
Značka Sony
Původ KN(Původu)
Certifikace Kvality ce
Kapacita baterie(mAh) 2801mAh-3500mAh
Originální nebo Ne Originální

Související produkty