Vynikající Slitiny Model 1:36 SinoTruk SITRAK C7H Man Truck Přívěs Diecast Model Hračka pro Sběr, Dekorace

Hodnocení 

1 492.27 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: odlitek mack truck model, zemědělské traktory, odlitek trailer, hook trailer, agricultur traktor, traktor, moderní odlitek 136, denso injector opravy, lesu, kemp přívěsu.

Specifikace

Název produktu: OriginalSinoTruk SITRAK C7H Man Truck Přívěs Diecast Hračka Model Produktu Materiál: Odlitek +ABS + Guma(a další materiály) Výrobek Měřítko: 1:36 Barva Produktu: Žlutá a bílá jako obrázek Rozměry Výrobku:Přibližné 19.5 cm(L)*7 cm(W)*11 cm(H)

Hmotnost Výrobku:Approximate0.9kg Balení Produktu: Barevné a jemné box.Popis produktu: 1,Tento zbrusu nový SITRIK Přívěs model striktně dodržuje velikost poměru skutečného produktu. 2,To představuje reálný produkt, živě na obou outlooking a silný tvarovat stejně jako základní funkce, jako jsou: otevíratelné kryty motoru a dveře kabiny strojvedoucího se může přetočit a přední kola se mohou otočit. 3,To také simuluje skutečný produkt v nejvíce detailů, jako jsou barvy, úhly a detaily součástí hydraulického nosné tyče byly obnoveny.Zobrazení výrobku:Kolekce / hodinky / memory / dárky / dekorace / zobrazit

Věkové Rozmezí > 14 let
Číslo Modelu SITRAK C7H
Stupnice 1
Série Tahač Přívěsu
Materiál Kovové
Funkce odlitek
Typ Tahač
Původ KN(Původu)

Související produkty