Kůže Pero Pouzdro Pro Apple Tužka 1/2 iPad Pro Vnější Pouzdro Přenosné Dotykové Pero Stylus Ochranný Kryt Pouzdro na Pero.

Hodnocení 

137.55 Kč

-45%

254.55 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: apple tužka 1 kryt jelen, appl tužka, tužka pouzdro, appl penál, drop pero, ipad tužka, pouzdro na tablet, krátké apple pencil case, ipad, mech tužka.

Vlastnosti: Barva: Černá, zelená , oranžová , růžová , šedá Materiál: PU Použitelné modely: pro apple tužka Styl: jednoduchý Funkce: Lehké, ohebné,ochranné, stylové, praktické a snadné použití. Tužky a další příslušenství jsou pouze pro ilustraci a není součástí dodávky. Perfect fit pro Apple iPad 9.7 Inch, 10.5 Palce a 12,9 Palcový Tužkou, kompatibilní také s případy, na. Lehké, ochranné, stylové, praktické a snadné použití; Uzamykatelný držák pro bezpečné nošení pera. Prémiové složení kůže vnější a nabízí skvělou ochranu před poškrábáním, prachu a jiné každodenní použití. Rychlý Přístup: Hodí se Apple Tužka jako ulité a snímky bez námahy; Pružná gumička zabezpečuje Tužka Držák na iPad Pro Zvýraznění: Jednoduché a vintage styl, ultra tenký a lehký, pohodlně se vešly s vynikající šití. Obsah balení: 1* Kožené pouzdro

Aplikace Ostatní
Obrazovka Aplikace Kapacitní Displej
Styl Jednoduché
Číslo Modelu pero kryt casec
Funkce 1 Lehké, flexibilní
Balíček Ano
Funkce 2 ochranné, stylové a praktické
Materiál PU
Aplikace Značek Pro Apple
Obsah Balení 1* Kožené pouzdro
Značka CUJMH
Funkce 3 Snadné použití
Původ KN(Původu)
Použitelné Modely pro apple tužka
Certifikace CE
Délka 12.9inch

Související produkty