800m Vodotěsné Pet Elektrické Výcvik Psa Obojek, Dálkový ovladač S Dobíjecí LCD Displej Štěkot Psa Ovládání Tréninku Límec

Hodnocení 

648.81 Kč

-50%

1 297.62 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: pes har, hlbb psí obojek, taška psa léčit, draci psy, rd290, collares perros, vazby domácí zvířata, anti štěkat pes, anti bark collar, pes.

800m Vodotěsné Pet Elektrické Výcvik Psa Obojek, Dálkový ovladač S Dobíjecí LCD Displej Štěkot Psa Ovládání Tréninku Límec Přehledy: Tento plně vodotěsný e-límec je velmi populární s trenéry psů a majitelé domácích zvířat. Ve své vzdělávací systémy vám pomůže kontrolovat a cvičit vašeho psa v efektivní rozsah o řadu funkcí, včetně vibrační vyzvánění, zvukové upozornění, elektrostatických trest, atd. S jeho vzdálené design, můžete dálkové kůry zastavení, běh o korekci, snadné volání zpět, kousání a boj. Bude to váš dobrý trénink asistent. Hlavní Rysy: - Plně vodotěsný design: přijímač má super nepromokavé výkon, takže váš mazlíček mohou zaplavat nebo se projít v dešti s - Nastavitelné úrovně: úrovně vibrací a rázů jsou nastavitelné od 1 do 99, a vy se doporučuje, aby zkuste hladiny postupně najít ten správný, když používáte tento pet systém školení pro první čas - 3 tréninkové režimy: šok / vibrace / zvuk - S modrým podsvícením obrazovky: může být použit v noci - Dlouhé-vzdálenost dálkového ovládání: dálkové vzdálenost je 800 metrů (bez rušení) - 3 kanály: k dispozici jsou 3 signál kanály na dálkovém ovládání, a to může ovládat 3 přijímače stejného modelu - Auto úspora energie: automatický pohotovostní režim a paměťové funkce - Nastavitelný límec velikost: max nastavitelná délka je 67cm, vhodný pro všechny velikosti psů Poznámka: - Prosím, nabijte před prvním použitím - Odstranění jedné špatné chování, nebo učit poslušnosti příkazu najednou, pokud trénink dostane příliš rychle, váš mazlíček se může stát zmatený a odpuzují - Před použitím režim šok pro vašeho domácího mazlíčka, měli byste se pokusit vibrace, aby vašeho domácího mazlíčka první - Sledujte psí reakce a ujistěte se, že intenzita cvičení není příliš mnoho - Zkoumat kontaktní plocha denní příznaky vyrážka nebo bolest - Pokud se vyskytne vyrážka nebo bolest je nalezen, přestaňte používat ten límec až do zhojení kůže Specifikace: - Vstup: 100 - 240V, 50 / 60Hz - Výstup: 5V, 0.5 A - Vysílače napětí baterie: 3.7 V - Přijímač vodotěsné úroveň: IP67 - typ Baterie: lithium-ion baterie (built-in) - Vysílač, nabíjecí čas: 4 hodiny - Vysílač pohotovostní doba: asi týden - Přijímač nabíjecí čas: 4 hodiny - Přijímač pohotovostní doba: asi týden Použitelné Plemeno Psa: Velký Pes,Středně velký Pes,Malý Pes Hmotnost: 0.3350 kg Balení hmotnost: 0.388 kg Velikost Balení(L x W x H): 19.00 x 15.00 x 5.30 cm / 7.48 x 5.91 x 2.09 cm Obsah Balení: 1 x Vysílač 1 x Přijímač Límec, 1 x Test Světlo, 1 x Nastavitelný Obojek Popruh, 1 x Hang Lano, 1 x Nabíječka, 1 x Zástrčka, 2 x Šok Elektrody, 1 x anglický Uživatelská Příručka 1) přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru. 2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky. 3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů. 1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 45 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

8. Doba Dodání: 1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu. 2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#. 3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.kscm-jicin.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní. 4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval. Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy. To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

Produkt Dálkové Ovládání Psa Výcvikový Obojek
Původ KN(Původu)
Typ Položky Školení Obojky
Vstup 100-220v
Ovládání rozsah Asi 800 metrů (v otevřeném prostoru bez rušení)
Materiál Plastové
Číslo Modelu Výcvik psů límec-0402026
límec délka O 20-72cm (nastavitelný)

Související produkty