K9 2018 LCD Pro LG K9 2018 X210E LMX210HM LCD Displej Dotykový Displej Digitizer Výměna Sestavy x210E LCD S rámem

Hodnocení 

451.79 Kč

-29%

645.35 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: displej telefonu lg k9, lcd lg, oppo x9009 lcd dotykový displej, lg k9 dotykový displej, displej lg, cena displeje lg k9, 3 tlumiče výfuku, 2g sim karty, lg k9 tv obrazovky, lg l9 zobrazení.

K9 2018 LCD Pro LG K9 2018 X210E LMX210HM LCD Displej Dotykový Displej Digitizer Výměna Sestavy x210E LCD S rámem

1.Testováno po jednom před odesláním

2.Standard-paket , silnější ochranu

3.Vysoká kvalita, nízká cena

Jsme vaše nejmoudřejší volba!

1. Jakmile zásilka dorazila, ZKONTROLUJTE prosím, zda produktů v DOBRÉM stavu . Pokud je jakékoliv poškození balíku, prosím, přijmout balíček a zpětnou vazbu k nám.

2. Prosím, pamatujte si, že test produktu, než si ji nainstalovat . Pokud ne, bude obtížné posoudit odpovědnost v případě, že LCD je poškozen.Prosím vyzkoušejte výrobek nejprve, a pokud to je problém, komunikovat s prodávajícím v čase. Pokud kupující již nainstalován produkt po zpětnou vazbu, prodávající nebude mít žádnou odpovědnost za výrobek.

3.Pokud existuje nějaký problém, prosím, pošlete mi video , který ukazuje na přední a zadní straně výrobku a procesu testování.Můžeme vám řešení co nejdříve.

4. To není snadný úkol pro někoho, kdo nemá žádné zkušenosti nahradit popraskané obrazovky, pomocí této obrazovku "bez rámu". Doporučujeme vám požádat o pomoc ve vašem místním obchodě, nebo se snaží koupit displej s rámem . Pokud trváte na náhradní obrazovku "bez rámu" sami, prosím získat více informací on-line vědět, jak to udělat, než se začít a být opatrní.

5. Všechny produkty, 6 měsíců záruka, 100% zbrusu nový a přísně testovány před odesláním. Prosím, informujte nás DO 3 DNŮ po obdržení zásilky, pokud jste spokojeni s produkty (Skutečné obrázky, videa a jiné důkazy musí být uvedeny zvlášť "QC PASS" značku dokázat, že jste koupil zboží u nás), pak nabízíme výměnu /náhradu, pokud produkty nejsou, jak je popsáno. Budeme léčit, že produkty získané v dobrém stavu a funguje dobře, jak je popsáno, jestli je to ZA 3 DNY.

6. Pokud je položka svém držení více než 7 dnů, má se za použité /second –hand, my vám Pouze nabídnout náhradní služby poté, co jsme si svůj vrácení položky.

1.Objednávky budou odeslány do 3 dnů po zaplacení je vymazána.

2.Přepravní doba je asi 10-40 pracovní dny, jiná země, jiná dodací lhůta.

3.Pro Brazilské zákazníka, někdy to bude trvat déle než 40 dní.

4.Pro Francii a Španělsko zákazníka ,třeba 7-15 dnů .

5.Ruský přítel věnovat pozornost: Prosím, vyplňte přijímač full name důsledku nové politiky Russion cel.

Jsme rádi, pokud můžete, dejte nám 5-HVĚZDIČKOVÝ zpětnou Vazbu a zanechat Pozitivní zpětnou Vazbu na www.kscm-jicin.cz po dokončení transakce, a my vám dá nějakou slevu nebo nějaký dárek pro vaše další objednávky.

Q: Je to podpora velkoobchod?

A: Ano, Jsme ochotni si dlouhodobé spolupráce s vámi, pokud jste velkoobchodní zákazník, vítejte zeptejte se nás na nejlepší cenu, jsme slib, cena produktu a logistika ceny bude nejlepší.

Q: Jak brzy je moje objednávka odeslány poté, co jsem umístil svou objednávku?

A: Když vaše platba byla potvrzena www.kscm-jicin.cz. Obecně platí, že to trvá asi 2 dny po provedení platby. Záleží na způsobu platby, který si vyberete.

Q: budu mít sledování informací, když moje objednávka lodí?

A: Ano, poté, co jsme odeslány, zboží, nabízíme sledovací číslo brzy na www.kscm-jicin.cz. Nicméně, tam je prodleva sledování systému, tak sledování informací je k dispozici v rámci 5 – 10 dní.

Q: Co mám dělat, když část I přijímat je poškozen?

A: To je extrémně vzácné přijímat poškozené části proto, že máme kvalitní test na všechny naše díly, před jejich balení. A klíčovým bodem je, že balíme položky velmi dobře před odesláním ven. Je nutné a důležité natočit video, když si rozbalím balíček, a to bude platné důkazy, když obdržíte poškozené lcd. Pokud nemůžete poskytnout video, nemohli jsme uvěřit, že je to poškozené v tranzitu, a my vám není zodpovědný za případné škody případech.

Číslo Modelu Pro LG K9 2018 X210E LMX210HM
Kompatibilní Značka LG
Displej > 3"
Dotkněte Typ Obrazovky Kapacitní Displej
Kompatibilní Model Pro LG K9 2018 X210E LMX210HM
barva černá
LCD Kit Ano
O Lodní Dopravy Doprava Zdarma
Záruka 6 měsíců
Položka Stav Nové
Značka Lehonheq
Materiál IPS
Kategorie Mobilní Telefon Lcd, Mobilní Telefon, Dotykový Panel
Rozlišení Displeje 1280x720
Typ LCD a Touch Screen Digitizer
Usnesení 1280*720 Piexels
Funkce Výměna Sestavy Opravy
Velikost Obrazovky 5.0 palce

Související produkty