Weed Bariéry Podložky Zem Krycí List Mat Anti Trávy Hadříkem Venkovní Černé Prodyšné Zemědělské Silný Zahradní Krajina Tkanina

Hodnocení 

145.55 Kč

-22%

189.02 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: fabric garden, telefon držet, anti trávu, zahradní nástroj na trávu, dřevěná podložka podložka, podlážka stanu, anti trávy, bong trávu, šedá krajina tkanina, tkaniny plevel.

Funkce

1. UV stabilizace (zabraňuje degradaci), Vynikající světlo blokování & prodyšný materiál: Vysoká hustota tkané jehly praštil dvouvrstvé ideální pro blokovat světlo a je ekologicky bezpečný chemické náhradu, která pomáhá zabránit erozi půdy. Ideální pro přímé sluneční záření a skleníky.

2. Snadno řezat a zpracovávat, odpovídat na vaše zahrady, lemování nebo na šířku rozložení. Pruhované pro snadné rostlina zarovnání. Tento plevel bariéru krajina tkanina je ideální pro terénní úpravy nebo venkovní zahradní projektů, jako jsou terasy, kameny a chodníku underliner, řídit způsob a všechny terénní úpravy nebo zahradní plevel kontrolu potřebuje.

3. Heavy duty plevel tkaniny bude trvat mnoho let proti UV poškození, čištění vody musí být opakovaně použitelné

Specifikace:

Materiál: PP

Velikost: 120 x 300 cm/120x500cm

Barva: Černá

Balíček Zahrnuje:

1 x Weed Bariéra

Poznámky:

1. Ruční měření, prosím, aby chyba 1~3mm, děkuji.

2. Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky. Zaručujeme, že styl je stejný, jak je znázorněno na obrázku.

Původ KN(Původu)
Materiál Další
Sada Typ No

Související produkty