KULIČKOVÉ PERO NOVÉ DIKAWEN 891 HNĚDÉ A GOLDEN DRAGON KLIP BOHATOU ÚRODU KVĚT 4 STYL PRO VÝBĚR OBCHODNÍCH NEJLEPŠÍ DÁREK

Hodnocení 

119.60 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: lego dragan míč, goku, edredom dragon ball, flower gel pero, dragon hračky, majin vegeta, pero inkoustové pero, akční figurka dragon balll, hp pero stylus, kovová kuličková pera.

Pero je výkonný prostředek pro lidstvo dědictví civilizací, recordation myšlenek a sdělení pocitů.V dnešní době pero překročil psaní funkce sám.Mají pero s integritu, kvalitu a perfektní design se stává symbolem šlechty.

Typ: kuličkové pero

Značka: Dikawen

Pero Stav: 100% Nové

Náplň: 11,2 cm délka

Uzávěr: Push na typu cap

Barva: 2 barvy v 2 styl, 4 volba

Hmotnost: cca 35g.

L h: cca 135mm.

Já jsem vypsal náplně, které se vešly do pera pro výběr, pokud potřebujete náplně, prosím, aby to, děkuji

Balení obsahuje

1 X Pero

Hnědé bohatou úrodu

Hnědý květ

Šedá bohatou úrodu

Šedá(Černá) květ

Profesionální Psací potřeby Dodavatel , Vítejte velkoobchod !

Naše pověst pro vynikající služby zákazníkům byl postaven více než 10 let obchodování tím, že poskytuje velkou hodnotu a podporu pro všechny naše zákazníky.S desítkami tisíc výrobky odeslány, jsme se pochopit věci, které záleží na vás, naši milí kupující.

Budeme vždy usilovat o nejlepší kvalitu výrobků, což je důvod, proč můžeme s jistotou stát náš slib z čisté kvalitě, čistý design.Všechny položky jsou kontrolovány v průběhu výroby a před balením.Skladem máme také kompletní sortiment náhradních dílů.Můžeme a bude šťastně vám poskytnout poprodejní služby, kterou si zasloužíte.

Jsme neustále přidávat nové produkty do našeho obchodu, proto prosím přijďte a navštivte nás vždy!

Obchodní hodiny : 9:00 - PM 11:00 , pondělí - sobota

Spokojenost Zákazníka

Prosím, neváhejte nás kontaktovat kdykoliv, pokud máte nějaké obavy před nebo po vašem nákupu.My jsme více než rádi, aby vám 100% spokojenost zážitek.

Platba

Přijímáme Podmíněná,kreditní karty, real-time bankovní převody, offline platby (bankovní převody a Western Union).Prosím, stačí si jen vybrat metodu, která je nejvhodnější pro vás.Chránit vaše zájmy, vaše platba bude dočasně v držení www.kscm-jicin.cz, a nebude uvolněna až obdržíte vaši objednávku a jsou s ní spokojeni.

Doprava

Budeme zkontrolujte, zda každá položka jasně, než jsme se poslat je ven.Prosím, ujistěte se, že vaše doručovací Adresa je správná.Budeme loď na Adresu uvedenou ve vašem aukro účtu,

Naše položky jsou dodávány s použitím Čína AirPost / EUB / EMS .Pokud potřebujete sledovací číslo, prosím, neváhejte nás kontaktovat .

V nepravděpodobném případě, že se vyskytne problém, prosím, kontaktujte nás jako první, a budeme v našich silách vyřešit jakékoli problémy.

Níže je odhadovaná doba k dosažení většině zemí

Země

Čas(Dny) 8-12 12-20 20-30 30-40 40-50 >50

Spojené státy

Rychlost 21.4% 50% 14.3% 7.2% 7.1 % Náhrady Spojené Království Míru 5.1% 50.1% 29.6 % 10.5% 4.7% Vrácení Austrálie Rychlost 9.9% 63.2% 19.1% 3.4% 4.4% Náhrada

Kanada

Rychlost 11.1% 22.2% 30.3 % 20.9% 15.5% Náhrada

Německo

Sazba 0 4.1% 31.4% 17.6% 3.9% Náhrada

Brazílie/Rusko/Ukrajina

Sazba 0 10.6% 28.1% 43.8% 15 % Poznámka: Brazílie/Rusko/Ukrajina bude trvat mnohem déle, než jiné země, takže náhrada doba bude až 70 dní.

Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do výše dodané čas, nebojte se.Prosím, informujte nás, budeme kontrolovat okamžitě.Pokud vaše zásilka bude potvrzeno, že ztratil na cestě(pravděpodobnost menší než 0,3% obecně), budeme znovu odeslat okamžitě.

Jsme schopni přijmout žádnou odpovědnost za případné vlastní zpoždění nebo daně.Důvodem je, že tranzitní čas je vysoce závislé a poskytuje Poštovní Služby (s výjimkou víkendů a svátků).Pokud žádné další zpoždění(jako je špatné počasí nebo post strike) způsobil, prosím, trpělivě čekal.

Zpětnou vazbu, Protože vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše podnikání je vývoj, upřímně doufám, že se vám zanechat pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb.Nebo, pokud tam je nějaký problém, prosím, kontaktujte nás, aby to napravil před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Děkuji moc.

Číslo Modelu 891
místo původu Shanghai, Čína (Pevninská Část)
Použití Kancelářské A Školní Pero
Materiál Kovové
Psaní Bod 0,5 mm
Typ kuličkové pero

Související produkty