Reiki Orgonit Přívěsek Náhrdelník Přírodní Energie Strážce Krystalu Přívěsek Zvyšuje Štěstí Šperky Unisex

Hodnocení 

256.28 Kč

-53%

557.11 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: krajky akryl přívěsek, reiki, vrstva reiki náhrdelník, náhrdelník, orgonit, přívěsek kámen, reiki symbol, orgonita, anděl křišťál, kyvadlo.

Reiki Orgonit Přívěsek Náhrdelník Přírodní Energie Strážce Krystalu Přívěsek Zvyšuje Štěstí Šperky Unisex

zvláštní Upozornění

Velikost nebo Fit vydejte

Prosím, zkontrolujte, zda specifikace předtím, než si objednáte,normálně povolený rozdíl inehe velikosti jsou přibližně o 0,2-0,4 palce v měření.Pokud budete potřebovat speciální velikost,prosím, kontaktujte nás přímo.

Barevný Nesoulad

Rozdíl v barvě může být způsobeno tím, že nějaký jiný důvod, jako je barva odraz v monitoru,Osvětlení,pozadí,atd. Nicméně,pokud zjistíte, že máte úplně špatně barvu,prosím, kontaktujte nás pro potvrzení, pokud vrácení nebo náhrady je možné.

1. Podporujeme smíšené objednávky, jeden kus pro každý styl je v pořádku, můžete si vybrat nejlepší způsob dopravy do vaší země.

Pokud chcete mix objednávky ,můžete poslat foto nebo foto číslo k nám ,díky.

2. Pro způsob dopravy a přepravní náklady, v seznamu níže pro váš odkaz.

Pro Cainiao Super Hospodářství a Yanwen Hospodářské Air Mail, tam je žádné informace o sledování.Doporučujeme zákazníkům vybrat www.kscm-jicin.cz Standardní Přepravní、ePacket a China Post Registrované Letecké Pošty, které jsou konvenční logistiky způsoby.A pokud zákazník chtít, rychlé dodání, DHL, UPS Express Saver Fedex a TNT jsou dobré volby.Pokud objednávka celková cena více $100, můžeme poslat rychlý způsob dopravy zdarma,může zákazník, kontaktujte nás pro změnu přepravní náklady kdykoliv.

3. Prosím, ujistěte se, že vaše adresa je správná.

Výrobu budou odeslány do 2-5 pracovních dnů poté, co jste zaplatili.Některé velké zakázky s velkými množství, může stát více dní, budeme kontrolovat a radit jakmile budeme mít vaši objednávku.

Pokud jste se dostali balíček v lodní čas, prosím, neváhejte kontaktovat s námi.Budeme kontrolovat to s poště a zvyky.Někdy to bude mít zpoždění provozu nebo letové zácpy.Budeme brát odpovědnost na odeslat nebo náhrady za jakékoli ztracené položky.

4. Poté, co prodává

Těšíme se, že si vaše 5-hvězdičkový zpětnou VAZBU.Upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s naší výroby a služeb.Prosím, neváhejte a kontaktujte nás, pokud nejste spokojeni s výrobou po obdržení.Všechny e-maily budou zodpovězeny do 1 pracovního dne, děkuji.Dobrý den.

Značka Jednu čtvrtinu
rychlé Vzhledem k řemeslné, tam bude 2-5mm chyba
Náhrdelník Typ Přívěsek Náhrdelníky
Funkce Odrazit zlé duchy
Velikost Přívěsku 36*11mm
Styl Trendy
Pohlaví Unisex
is_dropshipping Ano,můžeme udělat, Pokles lodní dopravy
Jemné nebo Móda Módní
Typ Řetězec Lano Řetězec
Kovy Typ zinkové Slitiny
Typ Položky Náhrdelníky
Příležitosti Výročí
materiál 2 Obsidian + pryskyřice + zlatá fólie
Kompatibilita Všechny Kompatibilní
Tvar\vzor GEOMETRICKÉ
Materiál Pryskyřice
Číslo Modelu QW-41

Související produkty