IceLion 2021 Nové Jaro Léto Dlouhý Rukáv Košile Muži Pevné Šikmé Tlačítko Pánská Košile Límec Ležérní Pánské Oblečení Košile

Hodnocení 

331.54 Kč

-41%

562.09 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: šikmé muži tričko, šikmé krku tričko muži, 1. narozeniny kluk tričko, kalhoty icelion 2019, nepravidelné tričko, výšivky límec fit košile muži, šikmé tričko, límec šikmé tričko pánské, icelion 2019 zip, hlava kouzelná hůlka.

TEPLÉ TIPY : Prosím, vyberte si velikost podle naší velikosti formy. Všechny rozměry jsme osobně měří a reality zkusit. Když umístíte objednávku, prosím, živé zprávy s vaší hmotnosti (KG/LB) a výšky(CM/V) .Pomůžeme vám potvrdit velikost.Děkuji!!! Zásilku : Když si objednáte, prosím, vyberte způsob dopravy a zaplatit za objednávky včetně expediční poplatek, pokud existuje. Budeme loď položky do 7 pracovních dnů po zaplacení. Nezaručujeme, dodací lhůta na všech mezinárodních zásilek v důsledku rozdílů v celní odbavení čas v různých zemích, které mohou ovlivnit, jak rychle se váš produkt je kontrolována. Vezměte prosím na vědomí, že kupující jsou odpovědní za všechny další celní poplatek, makléřských poplatků, cel a daní, pro dovoz do vaší země. Tyto dodatečné poplatky mohou být vybírány v době dodání. Nebudeme vrácení poplatků za dopravu pro odmítl zásilku. Náklady na dopravu nezahrnuje žádné dovozní daně, a kupující jsou odpovědné za cel. Naše Doprava : 1. Většina našich objednávek je doprava zdarma China Post Air Mail. Ale někdy pls nám umožní změnit na jiné kurýři podle aktuální situace. Pokud chcete použít EMS,DHL,UPS,Fedex,TNT nebo jiné budeme zkontrolujte, zda přepravní poplatek pro vás. 2. S cílem zajistit, že obdržíte svou objednávku bez daně, budeme deklarovat jako "DÁREK" s nižší hodnotou. Tato nižší hodnota neodráží celkové ceny, kterou jste zaplatili. Všechny dovozní poplatek je kupující odpovědnost. Barevný Nesoulad : Rozdíly v barvě může být způsobeno tím, že některé další důvody, jako je barva odraz v monitoru, osvětlení, pozadí atd. Nicméně, pokud si myslíte, že položku přijaté v nesprávné barvy, dobrá komunikace jsou vysoce ocenil. Zpětná vazba : Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby. Pokud máte jakýkoliv problém, prosím neváhejte nás kontaktovat. Negativní zpětnou vazbu, aniž komunikace první bude vést k pozastavení po-prodejní servis. Uděláme, co bude v našich silách, aby poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

camisa sociální masculina Pánské Košile
Tkanina Typ Broadcloth
tričko dlouhý rukáv Ležérní tričko
Délka rukávu(cm) Plné
Typ Closure Jediné Breasted
Číslo Modelu hzskDC31
oblečení pro muže Módní Tričko pánské
Původ KN(Původu)
Sezóna Jaro, Léto, Podzim
Velikost M L XL 2XL
Vzor Typu Solidní
Košile Typu Ležérní Košile
Verze Slim Fit
Rukáv Styl Pravidelné
Styl Ležérní
Tkaniny 30%bavlna
Název produktu tričko dlouhý rukáv muži
Tloušťka Tenké
Materiál Polyester
barva Černá, bílá, červená, navyblue
Značka IceLion
Límec STÁT

Související produkty