Diamond Výšivky Obraz 5D Diy Diamantový Obraz Náboženství Ikonu Vůdce Cross Stitch Mozaika Drahokamu Vyšívání Řemesla

Hodnocení 

87.16 Kč

-40%

145.33 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: diamond mozaika náboženství, diamond icon, křížkové ikonu, mozaika náboženství, 5d diy diamantový obraz náboženství, diamond náboženství, diamond mozaika, výšivky náboženství, 5d diamond náboženství, ikona náboženství.

Máme 7 let zkušeností v diamond malování. Věnovat více pozornosti na každý nákupní zkušenosti zákazníků. Pokud zjistíte, že problém s kvalitou, prosím, kontaktujte nás v čase. Určitě vám uspokojivé výsledky.

Prodejní Servis 1. O zákaznický servis Vážení kupující, Pokud máte jakékoliv dotazy, prosím, neváhejte nás kontaktovat. A my vám odpovíme do 24 hodin s výjimkou víkendů.pokud nejste spokojeni s naším produktem a služby, prosím, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu, pak se budeme snažit v našich silách vyřešit problémy a budete spokojeni. 2. O barevné rozdíly a velikost chyby Vystřihnout,udělat,měření může způsobit, že velikost odchylky (plus a mínus 1-2cm kolísání),barevná aberace je vzhledem k monitorů,předpověď počasí,osvětlení a další faktory,Obrázky budou mít různé barvy v různých monitorech, ale to nemá vliv na vzhled obrazu,Prosím pochopit. 3. O Diamond Doplněk Služby Máme 20-30% více diamantů za každý balíček, jsme se mají dobré kontroly kvality, pokud jste našli nedostatek diamanty,první zásilka je na nás.můžeme poslat zdarma. Jakékoli zásilky po tom, budete muset zaplatit za poštovné.Kontaktujte nás pomocí zprávy . Vítejte Na Návštěvu Příště

Styl Moderní
Vzor Typu PORTRÉT
Použití Obrazy
Počet Barev Nad 45
Rám No
Značka ZUOMIN
Tkanina Typ HD Plátno
Materiál Pryskyřice
Diamond Malování Dokončení Musíte Ručně vyráběné Materiálu Diamond
Vkládání Oblasti Plné
Diamantový Bod § 9 a § 13
Formulář Jeden
Diamant Velikosti 2.5x2.5mm
Funkce Domova; Dárek; Svatební Dekorace; Diy Hobby
Sada Obsahuje Držet 10 diamantů najednou
Plátno Způsob Balení Srolované
Diamond Malování Výhodou Módní obraz, dobrý efekt
Diamantový Tvar Náměstí
Nástroj výhodou Držet 10 diamantů najednou
Naše Výhoda Na Prodej, Doprava Zdarma, Tovární Přímý Vysoce Kvalitní
Původ KN(Původu)
Vnější Obal Barevné Krabici

Související produkty