Linie Cap Sleeve Svatební Šaty Roku 2020 Krajky Nášivky Svatební Šaty Na Zakázku Vestido De Noiva Doprava Zdarma Podlahy Délka

Hodnocení 

2 076.20 Kč

-39%

3 460.33 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: jordan originální prsten, iphone xs mini cenu, muži zvěrokruhy náhrdelník, micromake l2 tiskárny, jordan nike snapback, produkty dragon ball, iphone xs mikro objektiv, microlink vigin vlasy, micromax 303 baterie.

Vítejte V Našem Obchodě

1. Šaty neobsahuje žádné accessaries jako jsou závoje, rukavičky, spodnička uvnitř a tak dále. Nabídek je pouze za šaty! Pokud chcete accessaries, prosím, kontaktujte nás!

2.když umístíte objednávku, pokud nejste standardní velikost ,prosím, napište svou zprávu velikosti jasné. pokud jste standardní velikosti, podívejte se na naše velikost grafu, jsme si šaty, velikost podle naší velikostní tabulky.

3.Doporučujeme vám zvolit krajky, která je lepší upravit velikost, aby se vešly vaše tělo lépe.

4.Šaty mohou být vyrobeny v vlastní velikost, barva, design. Důrazně doporučujeme najít profesionální krejčí pro měření pro vás pečlivě následující Vlastní Měření obecných Zásad před nákupem šaty on-line.

Od počítačové obrazovky mají chromatické aberace, a to zejména mezi CRT obrazovky a LCD cscreen, barevný rozdíl se nelze vyhnout, takže nemůžeme zaručit, že barva naše produkty budou excetly stejné, jako obrázky, které jste viděli, prosím pochopit. Pokud jste velmi, velmi přísné v barvě, kontaktujte nás prosím nejprve, než si objednáte. Díky.

1. Přepravní náklady: Klikněte na;"Doprava a platba"kartu na detailní stránku produktu, a uvidíte dodací údaje. Si můžete spočítat přepravní náklady zadáním požadované informace.

2. Přepravní doba: doba přepravy se liší s různými způsoby dopravy.

3. Položka Doba Zpracování: doba zpracování pro konkrétní pořadí se liší podle typu produktu a stavu populací. Většinou, doba zpracování může být 3 až 15 pracovních dnů.

Snažíme se co nejlépe sloužit našim zákazníkům to nejlepší, co můžeme. 1.My vám vrátíme peníze, pokud vrátíte položky do 3 dnů od obdržení položky. 2.Nicméně, kupující by měl ujistěte se, že položky, vrátil se v jejich původních podmínek. Pokud položky jsou poškozené nebo ztracené, když jsou vráceny, kupující bude odpovědný za takové škody nebo ztráty, a my se nechceme dát kupující plnou náhradu. 3.Kupující by měl zkusit podat stížnost s logistické společnosti na náhradu nákladů, škody nebo ztráty.Kupující bude odpovědný za přepravní poplatky vrátit položky. 4.Dimenzování nebo Fit Otázky : Jako všechny naše šaty jsou ručně šité a zákazníkům na míru, hotové šaty se mohou lišit o cca ±1 palec v uvedených měření. Aby se zajistilo, že vaše šaty se ještě vejde vám perfektně, náš krejčí vytvořili všechny naše šaty s další textilie v švy, aby menší velikost změny mají být provedeny snadno. Pokud zjistíte, že výrobky nejsou vhodné pro vás a máte dotazy, můžete nás kontaktovat přímo. 5.Barevný Nesoulad : Rozdíly v barvě může být způsobeno tím, že některé další důvody, jako je barva odraz v monitoru, osvětlení, pozadí atd. Nicméně, pokud si myslíte, že položka obdrželi, je v nesprávné barvy, prosím, kontaktujte nás, abychom zjistili, jestli se vrátit nebo vrátit, je to možné.

Pro Těhotné Ženy Ano
Šaty Délka Podlahy-Délka
Módní Prvek Jednoduché
Značka srui sker
Typ Položky Svatební Šaty
Vlak Sweep/ Kartáč Vlak
Číslo Modelu R733
Svatební Šaty Tkanina Tyl
Dekorace Nášivky
Délka rukávu(cm) Krátké
Silueta A-LINE
Rukáv Styl Cap Rukáv
Zadní Design zip
Vestavěný Podprsenku Ano
Skutečné Obrázky No
Výstřih O-Krk
Pas Přírodní

Související produkty