Santa Závěsy Otec Vánoc a Sobů s Úsměvem Za Slavnostní Borovice v Červené Koule Rám Obývací Pokoj Ložnice Okna

Hodnocení 

181.88 Kč

-19%

227.30 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: závěs velikost, závěs stromeček, graffiti malovat, korejský kolečkové závěsy, vánocmi strom, zemře záclony, záclony pro obývací pokoj luxusní evropské nastavit, korálový závěs, bavlna z egyptské tkaniny, tmavě červené závěsy.

RM5656162697368323

Popis Produktu

Hladký, Měkký, Snadno se čistí Materiál: Polyester Barva: Jak je znázorněno na obrázcích výše Poznámka: barva je trochu jiná, vzhledem k jinému monitoru. Prosím, porovnejte detail velikosti s pozdravem, než si koupit, a umožňují 1-5 cm se liší vzhledem k ruční měření, díky.

Zásilka

1. Obchod je přeshraniční , takže to bude trvat dlouhou dobu pro dodání, typický čas příjezdu je mezi 20-59 dní. Pokud nechcete čekat tak dlouho, věnujte, prosím, Expresní poplatek nebo nekupujte to. Pokud potřebujete rychlejší přepravní služby, jako je DHL nebo EMS, prosím, kontaktujte nás.

2. Nebudeme Zodpovědní za vaše cla.

3. Máme loď položku na vaši Ali zkontrolovat adresu, ve výchozím nastavení. Pokud chcete změnit adresu, prosím, změňte to v Ali obdrží adresu, NEŽ budete platit. Nebo napsat svou novou adresu, na Ali poznámka. Uveďte, prosím, vaši přesnou adresu v detailu a plné jméno; pokud uvedete své telefonní číslo, to bude lepší.

Zpětná vazba

Pokud jste obdrželi objednávku, prosím, Potvrzuje, že zboží neporušené . Je-li zboží poškozené, prosím nepodepisujte pro pořádek, nechci potvrdit přijetí na alibaba, kontaktujte nás v prvním okamžiku. Prosím, zanechte mi zprávu o vaše dotazy a poškozené fotografie o náš produkt, Budeme odeslat nový jeden pro vás. Pokud nechcete nového, prosím, neváhejte a kontaktujte nás, my vám některé náhrady podle poškození produktu.

A pokud nejste spokojeni s položkou, nebo je ztracen na cestě, a chci nechat špatnou zpětnou vazbu, nebo otevřít spor, prosím, kontaktujte nás v čase. Negativní zpětná vazba nemůže vyřešit problém, měli byste nám říct problémy, Takže můžeme opravit a udělat radost.

Děkuji vám za vaši podporu a těšíme se na poskytování vám nejlepší zážitek nákup opět na www.kscm-jicin.cz!

Typ Závěs
Formát LANO
Použití Kancelář
Zpracování Příslušenství Náklady Součástí
Typ Instalace Montáž Na Strop
Číslo Modelu Závěs
Technics Tkané
Styl Moderní
Použitelné Typ Okna Byt Okna
Umístění Okna
vzor Příze Barvené
Materiál 100% Polyester
Vzor Typu Solidní
Značka TEPLÉ TOUR
Otevírání a Zavírání Metoda Levé a Pravé Biparting Otevřený
Původ KN(Původu)
Funkce Translucidus (Stínování Sazba 1%-40%)

Související produkty