Silikonové Sluchátka Pouzdro Pro Apple Airpods 2 Pouzdro Pro AirPods Bluetooth Nabíjecí Box Případě Ultra Tenké AirPods Ochranné Pouzdro

Hodnocení 

54.07 Kč

-49%

107.92 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: pouzdro pro airpod květina, g jablko airpods případě, bud případě samsung, airpod případ pro, airpod případě, airpot 2 případ, sansung galaxy pupeny žít případě, lepidlo na ochranu airpods, airpod 2, kryt airpods u.

Ruský Přítel Věnovat Pozornost, Prosím !!!

Vyplňte, prosím, přijímač full name důsledku nové politiky ruské zvyky,žádné nondelivery by neměl být odpovědný, pokud klient doesn ' t poskytnout dostatek informací při vytváření objednávky.

Popis produktu:

1:100% kontrola kvality před odesláním. 2:100% Původní Případech. 3:Módní design, snadno nasadit a snadno sundat.

Vřele Připomenout:

Prosím, Double zkontrolujte, zda vaše pořadí v seznamu, velikost, barvu, množství, styl produktu, poštovní adresa , kontaktní údaje Atd.

Náklad:

1. Budeme posílat vaše položky.s.a.A my jen loď na adresu, kterou jste odešel na www.kscm-jicin.cz. Budeme psát sledovací číslo po odeslání. 2. Různé způsoby dopravy vzít jiný čas pro vás dostat zboží, takže než si vyberete způsob dopravy všimněte si prosím přepravní čas to trvá. 3. Žádné dovozní Daň a Vlastní poplatek je kupující odpovědnost.

Dodací lhůta Poznámka:

Pokud vaše Potvrzení Čas se blíží, jste stále ještě není příjem zboží, prosím, kontaktujte nás, budeme prodloužit termín dodání předem.

Návrat Politiky :

1.Pokud budete mít jakékoliv problémy s položkou obdržel, prosím, dejte nám vědět do 7 dnů po položku přijaté. 2.Pokud neobdržíte zboží do 60 dnů,nebo jakékoliv problémy, naše výrobky opravdu existuje, výměnu nebo vrácení peněz je k dispozici. Prosím, kontaktujte nás dříve, než odešlete zboží zpět !

Zpětná vazba :

1.Zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Jakmile jste obdrželi vaše položky, prosím, mít čas opustit zpětnou vazbu, aby nás informoval, že jste spokojeni s naší zboží a služby. Pozitivní zpětná vazba nám pomůže zlepšit naše produkty a služby,díky. 2.Prosím, nenechávejte Negativní zpětnou vazbu, aniž by požádal nás o pomoc jako první. Uděláme, co bude v našich silách, aby vám nejlepší řešení problémů, takže pokud tam je nějaké problémy, prosím, s námi komunikovat první, a my vám poskytne nejlepší řešení.

Funkce 1 Bluetooth Bezdrátová Sluchátka Případ
Balíček Ano
Funkce 4 non-slip
Původ KN(Původu)
Velikost About 5.5*4.7cm
Typ Položky Sluchátka Případech
Seznam Balíček 1KS Pouzdro (neobsahuje sluchátka )
Číslo Modelu Tekuté Silikonové Pouzdro
Funkce 2 Prachotěsné
pro airpods 2 Ultra-thin fit originál
Funkce 3 Šok Důkaz
Značka PEDRPOE
barva 20 barev pro výběr vysoce kvalitní
Materiál Silikonové

Související produkty