PSA30Pin OBD30 Pin Samec na OBD2 16 Pin DLC 16Pin Ženské Auto Diagnostický Nástroj Adaptér Převodník Kabel Pro PEUGEOT CITROËN

Hodnocení 

140.58 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: panel konektor peugeot, model lanovky, dtc, maxisys ms906 obrazovce, konektor dlc, lexia, finský jazyk, auto diagnostické přístroje, diagnost nástroj, bmw diagnost.

LEXIA PSA 30PIN, aby 16Pin OBD2 Diagnostický Adaptér

Popis: Zbrusu nový a vysoce kvalitní 30Pin Kabel je especailly pro staré vozy Citroen,konektor mezi vozy Citroen a Diagnostický nástroj Lexia3 PP2000 Balení seznam: 1 x PSA 30PIN

Mohli bychom položku odeslat do celého světa Poštou, přepravní a expresní.Obecně Vzato,3~5 dní pro DHL/UPS dodání.7~10 dní pro EMS dodání. 40~60 dní pro HK Post Air Mail/China Post Air Mail doručení.Doufáme, že dorazí včas,ale protože to je mezinárodní dodávka,dodací lhůta bude velmi záleželo na kurýrní společnost a místní zvyky/cla.Nemohli jsme kontrolovat špatné počasí nebo celní odbavení, je-li to vliv na doručování balíků.Pls čekat v trpělivosti.Díky za pochopení.Pokud zákazníci adresa jsou vzdálené oblasti, pro DHL /FEDEX nebo UPS,budeme potřebovat další vzdálené poštovné 35~38USD nebo loď pomocí jiné metody, HK Post, místo toho, prosím, pochopit.

Budeme balení zboží s měkké bubliny chrání položky z makléřské během transporation.Ale nemůžeme kontrolovat tento během přepravy, doufám, že všechny milý zákazník může pochopit ,pokud nějaké problemd když u obdrží balíček , Prosím, řekněte nám, co rozbité a dejte nám číslo vaší objednávky.Pokud CD rozbité,můžeme posílat u CD soubor e-mailem nebo dá odkaz ke stažení, prosím!

Můžete zaplatit objednávku na www.kscm-jicin.cz přímo.Existuje mnoho platební metody accpetede od www.kscm-jicin.cz, jako je Mezinárodní Platby: Visa, Master Card, Western Union, moneybookers, Bankovní Převod a další Lokalizace platby,všechny jsou přijímány prostřednictvím bezpečné platební procesor www.kscm-jicin.cz Ochranu Kupujícího.Můžete si vybrat metodu, která je nejvhodnější pro vás.Chránit vaše zájmy, vaše platba bude dočasně v držení www.kscm-jicin.cz Bezpečnostní Systém, a nebude vydána pro nás, dokud jste obdrželi vaši objednávku a jsou s ní spokojeni(Potvrzení objednávky 100%).

Pokud nejste spokojeni se svým nákupem, Pls poslat zpět k nám,budeme znovu odeslat nový nebo vrácení peněz pro vás.Ale kupující je zodpovědný za vrácení přepravní náklady.Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat.Jakmile obdržíme všechny dobře, originální balení a kompletní sady,vrátíme vám vaše peníze.Balíček poslat zpět, MUSÍ být místní poště ,nebudeme doporučit nějaké VYJÁDŘIT.

Před odesláním položky budou pečlivě zkontrolovány.Pokud zboží bylo poškozené(Rozbité) v přepravní cestě nebo pro čas a je třeba opravit ,prosím, poslat zpět ,budeme vás požádat, tovární opravy pro u, prosím .ale kupující musí nést vrátit poplatek.

Pokud máte jakýkoliv problém s kvalitou,prosím, kontaktujte nás, uděláme, co bude v našich silách, aby slove to v klidu a lidským způsobem co nejdříve.Prosím, nepoužívejte otevřený spor nebo opustit negativní zpětnou vazbu(1~3 stas) než se obrátíte na nás, to není nejlepší způsob, jak slove problém.děkuji!!! 5 hvězd zpětná vazba bude vysoce ocenil.Pro další objednávky,dáme vám nějaké slevy.

9:00 do 18:30 od pondělí do pátku on-line služby ( Obchodní Manažer ).Jiné časy, prosím, posílat e-maily nebo zanechte vzkaz na pořadí níže.Dostanete odpověď co nejdříve.

Všechny poplatky jsou kupující povinnost, prodávající není.Importovat Balíček bude možná nutné zaplatit dovozní poplatek,to je zdravý Rozum.Máme mnoho zkušeností na vlastní poplatek.Pls řekněte nám, co je nejlepší cena pro deklarování hodnoty na faktuře tak,že můžete vyhnout platit vysoké daně. pokud potřebujete napsat skutečné hodnoty, prosím zanechat vzkazy pro nás.Zákazník MUSÍ spolupracovat s místními zvyky pro clearaning pozitivně.Pokud u nemůže dostat balíček v důsledku politiky ve vaší zemi,nebudeme nést ztratil.Díky za spolupráci.Pokud víme,Argentina,Brazílie a Turecko mají přísné dovozní politiky.Takže pokud je váš balíček je lodní doprava na ty země ,musíte přestat famliar s politikou a řekněte nám, co máme dělat.Pokud jste z Brazílie,musíte poskytnout své CPF Číslo(dič) nám.

Speciální Funkce OBD2 Kabel
Položka Délka 20cm
Moc W
Značka toobdpro
Položka Výška 5cm
Typ Položky Auto Diagnostické Kabely a Konektory
Napětí 12V
Typ Materiálu Plastové A Kovové
Funkce 30PIN, aby 16PIN Pro Citroen Lexia
Verze Softwaru NO
Hmotnost Položky 0.15kg
Verze Hardwaru PSA 30PIN
Název Modelu LEXIA PAS 30PIN
Šířka Položky 5cm
Výrobce Automobilů pro Citroen, Peugeot
Externí Testování Certifikace ce

Související produkty