Taktická Vesta Vojenské Chest Rig Deska Dopravce Obrany Vesta S Váčky Venkovní Vázaná Bojové Lovecké Oblečení Airsoft Vestu

Hodnocení 

223.62 Kč

-45%

406.59 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: combat shirt, aisoft zbraň, černá vesta, airsoft zbraň, lovecké oblečení kalhoty, ak vesta, gilet tactique, kamerový rig, mp7 chestrig, cb150.

Konkurenční Výhodu: (1) můžeme vám nabídnout služby OEM (2) Vynikající kvalita s tovární cena (3) 24-hodin on-line služby (4) Různé zboží a vše skladem (5) čestný a Upřímný je naše navždy téma Vlastnosti: Taktický chest rig s nastavitelné polstrované ramenní popruh a rychloupínací bederní pás, skvělý taktický nástroj pro každého, kdo miluje lov nebo jiné outdoorové aktivity. Materiál: 500D nylon, vojenský materiál, silný materiál, není snadné zlomit, odolné proti opotřebení a mají lepší soft výkon. Skvělé pro outdoorové sporty Design: hrudník má vlastnosti nízká hmotnost, malé rozměry, atd. Vhodné pro příležitosti, bez speciálních požadavků na bezpečnost, skvělé pro wargame, střelba, paintball, skirmish hru a huntingSpecifications: .Barva: Černá, Zelená .Materiál: 500D Nylon .Hmotnost výrobku: 500 g .Balení Rozměry: 60*20*20 cm .Hmotnost balení: 800g .Balení: Plastový Sáček Seznam Balíčků: 1 * Chest Rig

Upozornění:

V důsledku světla a obrazovky rozdíl, položka barva může mírně lišit od obrázků. Prosím pochopit. Ujistěte se, že vám nevadí, že předtím, než jste nabídku.

1. Pro ruské zákazníky, potřebujeme vaše celé jméno, aby loď balíček.

2. Pro Brazilské zákazníky, pokud se rozhodnete EMS, prosím, sdělte nám vaše daňové číslo

( CNPT NE. nebo CPF NE.)

Poznámka:přijímáme ALIPAY,WESTERN UNION,T/T. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

Dodání zboží nejpozději do 5 pracovního dne.Na informace o sledování zásilky možná třeba 5-10 dnů je uvedeno na webových stránkách.Prosím, mít více trpělivosti.Kupující je odpovědný za všechny další celní poplatky a daně pro dovoz do země kupujícího.

1)Pokud se chcete vrátit nebo vyměnit zboží obdrželi ,můžete nás kontaktovat do 7 dnů od obdržení vaší objednávky.

2)položky, vrátil by měly být uchovávány v jejich původní stav.(Poštovné a manipulační poplatek je nevratný ,muži z vady nejsou zárukou,jako je rozbité,poškrábaný a tak dále.)

Sezóna Letní
Položka Sebeobrana Dodávky
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Původ KN(Původu)
Sport Lov, Horolezectví Cyklistika Pěší Turistika
Velikost 2 jedna velikost, ale může nastavitelný
Použití vojenské aktivity,outdoor sport, CS hry
Značka CLUSGO
Materiál Nylon
Typ taktické lovecké vesty
Pohlaví MUŽI
barva Černá, Zelená,CP

Související produkty