4 Ks/Set Jednoduchost Barva Gelové Pero Rovné Pero, Zvýrazňovač Míč Kombinaci Nastavit Student Dárek Papírnictví Školní Pomůcky

Hodnocení 

72.02 Kč

-35%

110.95 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: 4 barvy kuličkové pero, barevný gel pen set, kuličkové pero, umělec barvy pera sada, původ pero, 3d gelové pero, pero set, gelové pero, kniha design, fantazie pero set.

Způsob Platby

1. Existuje mnoho platební metody jsou k dispozici na www.kscm-jicin.cz, jako Alipay, kreditní karty,real-time bankovní převody, offline platby (bankovní převody a Western Union).Můžete si vybrat metodu, která je nejvhodnější pro vás. Chránit vaše zájmy,vaše platba bude dočasně v držení Alibaba, a nebude vydána pro nás, dokud jste obdrželi vaši objednávku a jsou s ní spokojeni.

Doprava

1.Když jsme obdrželi vaši objednávku, informace a platby, obvykle 2-5 dní na kompletní dodávku poskytujeme logistické informace o sledování. Nicméně, vzhledem k některé faktory a regionální problémy mohou vést ke zpoždění v dodávce, doufám, že bude schopen pochopit, tranzitní čas je obvykle 15-40 dnů, prosím, buďte trpěliví.

2. Pokud potřebujete rychlejší přepravní logistiky režimu, můžete si vybrat jiné způsoby, prosím, kontaktujte nás.

3. Nejsme odpovědni za jakékoliv vlastní cla nebo dovozní daň.

4. Objednávka bude odeslána do ruky přepravní společností v rámci dodací lhůty odkazují na seznam přepravních služeb níže. Pokud jste neobdrželi balíček v době dodání ,prosím, kontaktujte nás, budeme se jí zabývat a reagovat na vás do 24 hodin .

Vracení Peněz

1. Jsme plně zaručit naší věcí. Všechny položky jsou ve zbrusu novém stavu, pokud není uvedeno jinak jinde v popisu.

2. Vše se vrací - vadný nebo jinak - musí být předschválený. Kontaktujte nás, prosím, získat povolení a vrací adresu před odesláním zboží zpět.

3. Ve všech případech, kupující zaplatit poštovné, poplatky na vlastní náklady vrátit produkty pro výměnu nebo vrácení peněz. Budeme za poštovné náhradníků.

Kontaktujte nás

1. Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte a kontaktujte nás, budeme odpovědět na vaše otázky co NEJDŘÍVE

2. Budeme odpovídat na vaše otázky prostřednictvím e-mailu, prosím, zkontrolujte svůj e-mail pro odpovědi.

Zpětná vazba

1. Prosím, e-mail mi před odchodem zpětnou vazbu, pokud nejste spokojeni s vaší položky, takže můžeme pracovat ven.

2. Mezinárodní Kupující, Prosím, na Vědomí: Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce cena nebo přepravní náklady.

Gelové Pero Inkoust Funkce Normální
Původ KN(Původu)
Smazatelný, Nebo Ne No
Psaní Bod 0,5 mm
Materiál Plastové
Číslo Modelu 1005001591675945
Použití Kancelářské A Školní Pero
Typ gelové pero
Gelové Pero Inkoust Typ Gel-Ink

Související produkty