MALÁ Kuchyně VAŘIT Nástroj Kuchař Ostrý Nůž Fixed Blade Sekáček Full Tang Ruční řezačky Zeleniny Vaření Nástroje, Příslušenství

Hodnocení 

161.99 Kč

-16%

195.08 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: náhradní nože, nože nakiri, nůž šéfkuchaře, kuchyňský nůž set, kuchyňský nůž, sekáček nůž, ul vaření, 7cr17 oceli nůž, kmotr nůž, kuchyně nástroj.

Malý Kuchař MH Série Kuchyňský nůž

Nástroj KnifeSize: 24,1 cm Rukojeti: 10,6 cm Čepele: 13,5 cm Materiál: Nerezová ocel Typ: nůž 1.Neuvěřitelné ostrý, německý prémiový Vysoce Uhlíkové Nerezové oceli DIN:1.4416 (X50CrMoV15) s ručně leštěným okrajem na 12-15 stupňů na stranu.Právě tvrzené a odolné proti skvrnám.Tvrdost reach HRC562 s naší High-Tech Vakuové Tepelné Zpracování. 2. Jedinečný design nože zaměřením na ergonomické a zajímavé rukojeť(plum blossom), který umožňuje snadné a pohodlné uchopení. 3. Od stávkující obilí z leštěné plum blossom, full tang rukojeť na jemnou křivku čepele, to je ergonomický design rukojeti pro výjimečné pohodlí a trvanlivost. 4. Dobře vyvážený 4,5 palcový rukojeť a 5,3 palcový čepel 5. Národní Sanitární Nadace (NSF), BSCI a Certifikovaný FDA.Doživotní Záruka proti výrobce vady.

Trochu Vařit ostrý nůž

Důvěryhodné kvality Výroby.Odborně vytvořený v Číně v roce 1995, Trochu Vařit poskytuje doživotní na vady materiálu a zpracování.Takže závazek na celý Život nebylo nikdy tak snadné.Tento nůž je nový model z kuchyně nůž a provedené vysoce kvalitní Německo nerezové oceli.Navrhl Slavný designér.To je velmi ostrý sekáček na maso.Věřím, že budete milovat nový model utility nůž na vaření.

Nůž Typu Utility Nože
Původ KN(Původu)
Velikost 24.1cm
Kategorie Produktu kuchyňský nůž
Produkt atribut řezačky zeleniny
Materiál Z Nerezové Oceli
barva Žlutá
Funkce Skladem
Certifikace SGS
Číslo Modelu Nože
Casting způsobem ruční práce
Typ Utility Nůž
Hmotnost 80g
Kovový Typ Z Nerezové Oceli
Značka MALÝ KUCHAŘ

Související produkty