50/100/200 Nastavit Kombinaci Kávy Filtrační Sáčky a Kraft Papír Pytel Kávy,Přenosné Cestovní Kanceláře Překapávané Kávy Filtry Sada Nářadí

Hodnocení 

222.33 Kč

-44%

404.21 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: filtr na kávu z nerezové oceli, chytrý kávy dripper, starbucks coffee kcup, kavárna, filtr na kávu, káva dávka, káva, ruku odkapávací nastavit, coffee dripper, bílý drip tip.

Popis produktu: Iten Název: Kávový Filtr a Corffee Skladovací Tašky Materiál:Dřevo Typ Papíru: Závěsné Ucho Káva Filtr + Kraft Papírový Sáček Barva:jako obrázek 100% zbrusu nový a vysoce kvalitní. Můžete Filtrovat 2 až 4 Šálky Kávy. Vezměte prosím na vědomí: obsah Balení: 50 sada = 50ks Káva Skladovací Tašky + 50ks Káva Filtrační sáčky 100 sada = 100ks Kávy Skladování Tašky + 100ks Kávy Filtrační sáčky 200 set = 200pcs Kávy Skladování Tašky + 200ks Kávy Filtrační sáčky Tato sada je ideální pro nošení ven. Můžete vydávat kávu do každé tašky. Když jste v kanceláři, nebo na cestách, kempování, můžete mít lahodné kávy s poháry a teplé vody. Jak používat: Dát kávu do filtru, sáčku a těsnění hepa, pak dal filtr sáček do kraft papírový sáček a uzavřete kraft papírový sáček s domácností tmelem. To může filtr 2 až 4 šálky kávy. Můžete si také dát kávu samostatně do kraft papírový sáček a nalijte kávu do filtru vaku v případě potřeby.

Funkce Může být filtrován a přenosné
Původ KN(Původu)
Materiál Dřevo Papír
Typ Filtru Jednorázové Filtry
Použití Obchod a překapávaná káva
Název Položky Kraft bag/kávy filtrační vak
Značka HIKUUI
Velikost Outer bag

Související produkty