SILIKOLOVE NOVÉ 8 Dutiny Silikonové Dort Forma Pečení Zdobení Nástroje Mousse Dezert Želé Formy Formy

Hodnocení 

149.44 Kč

-20%

186.86 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: fondant formy, dort forma křemíku, sillicone formy dort, 0 pečení, klenutá silikonové formy, pečeme forma na dort, dort dekor nástroje, forma silikon, plíseň, craft formy.

O tuto položku

【ODOLNÉ K POUŽITÍ】hlavní složkou Silikonu je silikagel, přírodní složky nalezené v písku, kámen a krystaly.Silikagel má vysokou pružnost, odolnost proti korozi a teplotní odolnost. Je vhodný pro vaření a pečení. To je dobrá surovina pro přímý kontakt s potravinami, a je to jednoduché a praktické.. silikonové formy mohou být použity v širokém rozsahu teplot -40°F až 446°F,Tento odolný a flexibilní silikonové zásobník nebude prasknout nebo zlomit, jako je plastový zásobník,zjistíte, že je nejlepší produkt pro výrobu dezertů.

【 FOOD GRADE SILIKON】 Silikonové Formy neobsahuje BPA. To je non-stick materiály jsou snadno vyskočí a snadno se čistí.Samozřejmě, potravinářské silikonu je dobré pro vaše zdraví!

【100% ZÁRUKA vrácení PENĚZ】Jsme si tak jisti, budete si myslet, že máme nejlepší silikonové formy na trhu. Pokud máte sebemenší problém s naším výrobkem, prosím, neváhejte a dejte nám zprávu a my vám pošleme novou hned, bez jakýchkoli nákladů na vaší straně, nebo plnou peníze zpět. Pojedeme z naší cesty, aby se ujistil, každý zákazník je šťastný a spokojený s naším produktem a služby.

Značka SILIKOLOVE
Obscénní Obrázek No
Certifikace SGS
Dort Nástroje Typ Formy
Typ Dort zdobení nástroje
Materiál Silikonové
Funkce Silikonový dort plísně
Číslo Modelu JSC3161
Původ KN(Původu)
Sexuálně Sugestivní No

Související produkty