Nerezové Ocelové Trubky Čistící Kartáček Single End Flexibilní Aquarium Fish Tank Filtr Čerpadlo Hadice Trubky Kartáče Vysavač

Hodnocení 

63.80 Kč

-39%

106.19 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: akvárium ozdoby star wars, smart ato akvárium, akvária nano, akvarijní ryby živé, akvárium externí filtr, akvárium držák, ocelové trubky, filtr jebo, kůžičky, kartáček na čištění, nano tank.

Vlastnosti:

1. Flexibilní multifunkční kartáč: dvojitý-končil štětec je vyroben z vysoce kvalitní měkké nylonové štětiny a nerezové oceli, s dlouhou flexibilní končí.

2. Opakovaně: opakovaně mnohokrát, snadné, aby se zasadila a vytáhnout, velmi vhodný pro vaše fish tank čištění, filtrační systém, hadice / skleněné trubice, vodní čerpadlo příslušenství čištění.

3. Ideální na čištění potrubí nástroj: hadice kartáč je velmi vhodný pro čištění potrubí malého průměru.Při vstupu do potrubí, to může odstranit nahromaděné černé řasy a dokonce i řasy.

Popis:

To je ideální pro všechny akvária, akvária a domácí kuchyně.Akvarijní filtr kartáč je vyroben z vysoce kvalitní nylonové štětiny a je pevně stanovena na nerezové oceli rukojeť.

Specifikace:

Barva: zelená

Materiál: kov, kartáč

Velikost: 90 cm, 155cm, 200cm (volitelné)

Obsah Balení:

1 * Kartáč

Poznámky:

1. Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.Zaručujeme, že styl je stejný, jak je znázorněno na obrázcích.

2. Prosím, dovolte mírné rozměr rozdíl vzhledem k různé ruční měření.

Typ ryby
Materiál kov, kartáč
Původ KN(Původu)
barva zelená

Související produkty