D-FantiX Barev Vajíčko Sada 12, dítě Hračky, Barva A Tvar Uznání Vzdělávací Early Learning Hračky pro Batolata a Děti

Hodnocení 

155.50 Kč

-40%

259.31 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: dřevěné hračky stromy, sada ženy, stojan, desková hra, vejce hračky, vývojové vzdělávací hračky, násadových vajec hračky, barevné kartony na vejce, boty vejce, vzdělávací hračky pro děti do 14 let.

D-FantiX Barev Vajíčko Sada 12, Dítě Hračky, Barva A Tvar Uznání Vzdělávací Early Learning Hračky pro Batolata a Děti

BARVA A TVAR ODPOVÍDAJÍCÍ VEJCE sada Tato SADA interaktivních vejce je perfektní způsob, jak zapojit malé mozky a učit je barvy , tvary (Zelenina a Ovoce ) , a odpovídající dovednosti a pomoci jim zlepšit koordinaci ruka-oko, stejně jako jemnou motoriku DÍTĚ PŘÍJEMNÝ DESIGN tvar těchto hladká vejce jsou ideální pro malé prsty uchopit a manévrování. Je to snadné, aby klikněte na ně, a vytáhněte je od sebe, bez námahy, podporovat nezávislé hry. Skvělé pro 1., 2. a 3 rok starý a nahoru ODOLNÉ A PRÉMIOVÉ KVALITY Vyrobený s vysoce kvalitní ,non-toxické a dítě-bezpečné materiály materiály, takže vaše dítě může hrát a učit se s nimi neustále, aniž byste se museli starat o jejich zdraví nebo bezpečnost. KOMPAKTNÍ A PŘENOSNÝ DESIGN s robustní plastové pouzdro pro snadné a pohodlné skladování a přenášení. Hrát kdekoliv, jak se vám líbí. UŽIJTE si HODINY ZÁBAVY Legrační hračky přitahují pozornost dítěte.Nastavte si zdarma z rukou-na mateřské.Pomoci, aby váš domov více dítě-přátelský,a umožní vám vychutnat si čas strávený s rodinou.

Specifikace Barva: Multi-barevný Karton opatření: O 11.8x3.9x2.7v, Materiál: Spolehlivé Plastu Hmotnost: Asi 500 g

Obsah Balení

12ks Odpovídající Vejce

D-FantiX Obchod odhodlána k vývoji produktů, které inspirují otevřené myšlení a povzbudit děti, aby se vidět nové možnosti. Pořád zvědavá. Mějte kreativní. Pořád novinkou. Mějte pokročilé. Jednoduše poutavé hračky,ale způsob, jak změnit myšlení dětí a hrát!

Funkce 3 Zlepšuje koordinace rukou očí
Téma Batole Hračky odpovídající vejce
Funkce 4 Zostřuje duševní schopnosti
Množství 12 ks vajec
Funkce 2 Zlepšuje paměť
Balíček Odolné plastové pouzdro
Funkce 1 Vzdělávací Early Learning Hračka
Materiál ABS Plast
Číslo Modelu Odpovídající Vejce Sada 12
barva Šest různých barev
Tvar 6 ovoce a 6 zeleniny
Věkové Rozmezí 5-7 Let
Uživatel Batolata a Děti
Velikost 11.5*3.9*2.6inch
Varování Nebezpečí Udušení - Děti Do 3
Původ KN(Původu)

Související produkty