Vysoce Kvalitní Středomořském Stylu Art Koberec Pro Obývací Pokoj Ložnice protiskluzová Podlahová Rohož Módní Kuchyně, Koberce, Oblast Koberce

Hodnocení 

186.86 Kč

-39%

311.43 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: karton liška maska, auto splitter dc12v, kabelové rádio motora, rozpočet rtěnka uk, kabelové rádio kangoo, bjj dívka cvičebními, chlapec rukavice 9 let, kančí řezací nůž, brother dcp 8080dn.

1.Vzhledem k rozdílu rozlišení displeje, osvětlení a úhel záběru, bude existovat jemný barevný rozdíl. 2.Prosím umožňují 1~2cm se liší vzhledem k ruční měření, díky(všechna měření v cm) poznámka: velikost tohoto podlahová rohož je centimetr Ukázat Produktů

O Zásilce

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO) 2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby. 3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu 4. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny. 5. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do odhadovaný časový rámec, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka! 6.Prosím, ne otevřít spor bez jakékoliv komunikace , je to nespravedlivé pro prodávajícího . rádi bychom, aby vám pomohou vyřešit problémy .

Návrat A Vrácení Peněz

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese kupující. 2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#. 3. My vám vrátíme PLNOU PLATBU při převzetí zboží v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.kscm-jicin.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní. 4.Prosím, nenechávejte negativní zpětnou vazbu bez jakékoli komunikace , jinak nebudeme ukázat vám vrácení peněz nebo vrácení .

O Zpětnou Vazbu

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka!Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.

Použití KUCHYNĚ
Design Perský
Věkové Skupiny Dospělí
Funkce Anti-Slip
Značka TUEDIO
Vzor Typu Květinové
Materiál Polyester
Číslo Modelu Koberec 127
Mytí Styl Ruční Mytí
Technics Tkané

Související produkty