Ženy Plné Kombinézu Tvarování Plus Velikosti Pasu Trenér Zip Vysokým Pasem, Bříško Ovládání Shapewear Lift Shaper Korzet, Spodní Prádlo 2020

Hodnocení 

397.94 Kč

-50%

795.88 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: tkanina korzet pasu, calzón, silný tvarování spodní prádlo, porodu korzet pás, tvarování spodní prádlo dívky, ležérní korzet pasu, tvarování těla spodní prádlo, otroctví korzet pasu, moza, kimino.

★Zip Vysoká Pružnost A Volně Dýchat ★Double Firmy Ovládání Pro Doubel Frabic-Shapewear s Doubel Frabic lze nejlépe ovládat tělo křivky a Tuk,ukázat to nejlepší křivky .Pouze Hip s jedním Frabic ,Ať Hip, Bez Stresu Zvednout A Ukázat, Broskev Hýždě. ★Snadno Se Nosí Na Přední Otevřené zip a Snadné Použití v Koupelně Pro Otevřené rozkroku design S Přezkami ★NENÍ VALIT se DOLŮ VYSOKÝM PASEM SHAPEWEAR ----Tenké Štíhlejší Kalhotky hrany-Perfektní fit tělo křivky. Vyhněte se pevně kolem rozkroku. Vysoce elastické a flexibilitu, vysoký pas shapewear s gumou v pase se zabránilo válcování. ★Funkce: Zploštit břicho;Tvar vašeho pasu;Zlepšení držení těla;Nižší bolesti zad.;Zotavení po porodu;tvar vaše boky jsou hotový zázrak.; Více potu ven, když cvičení pak spalování tuků;Zabraňuje herniated disk a bederních svalů, podvrtnutí.

Pohlaví ŽENY
Tloušťka Tenké (Letní)
Sexuálně Sugestivní No
Původ KN(Původu)
Materiál Spandex
Shapewear Obleky
Číslo Modelu D068B
Tkanina Typ Broadcloth
Úroveň Řízení Firma
Typ Položky Frézování
Značka TOPMELON
Obscénní Obrázek No
Dekorace NIC

Související produkty