MAT COVERSMALETERO MERCEDES CIA Od roku 2013

Hodnocení 

1 061.02 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: auto boot vložky, mercedes cla 200d shooting brake, koberce mercedes w177, kit mercedes w177, mercedes cla shooting brake uk, mercedes střílet brzdy, suv auto boot liner, čidlo mercedes w177, argos auto boot liner, auto boot liner černá.

1.-Vyrobeno z polyethylenu (odvozený z vysoce kvalitního pvc), je flexibilní, bezpečný materiál, velmi tvrdá a eco-friendly a pro životní prostředí.To není cítit tak to je vysoce doporučeno také pro přepravu zvířat.

2.-anti-špína okraji s 5 centimetrů výšky po obvodu, aby se zabránilo nečistot do čalounění vozu.

3.-žebrovaný protiskluzový povrch pro větší přilnavost.Vysoká kvalita materiálu použitého pro výrobu, zaručuje nepropustnost a odolnost vůči faktory, jako jsou oleje, barvy, tuky, paliva, atd.

4.-Plně vlastní vyrobené pro každé vozidlo, to není univerzální, takže garantujeme zapadají do tvaru kufru.

5.-U některých modelů je spouštěcí stráž má řasy, snadno perforované, což vám umožní použít zaváděcí rukojeť podporuje, pro uchopení nebo podobné.Ideální kufr Protector k ochraně našeho auta.Velmi snadno se čistí, jednoduše použít tlak vody nebo mokré bajonetem a s minimálními nároky na údržbu bude mít vždy jako první den.Instalace je velmi snadná, vyčistit koberec z kufru a dát na vrcholu.Máte otázky nebo potřebujete pomoc?Kontaktujte nás a my vám rádi pomůžeme.

Produkt musí být používán s technickými parametry a doplňuje je popsáno výrobcem, je na obrázku se může lišit od finální výrobek dodán.

Související produkty